Αγαπώ Ζωγράφου: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της Έφης Χήναρη- Μπακούρου

In Πολιτική
26 Ιουνίου, 2023
Η Δημοτική παράταξη Αγαπώ Ζωγράφου ανακοίνωσε πριν από λίγες ώρες την υποψηφιότητα της Έφης Χήναρης- Μπακούρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Καλωσορίζουμε στην ομάδα ενεργών πολιτών Αγαπώ Ζωγράφου την Έφη Χήναρη – Μπακούρου, μία γυναίκα δραστήρια και δυναμική!

Είναι ιδιαίτερα αγαπητή στου Ζωγράφου, καθώς ζει πόλη μας, με την οικογένεια της, τα τελευταία 30 χρόνια και είναι πάντα πρόθυμη να βοηθήσει. Η εργατικότητα και η επικοινωνία είναι χαρακτηριστικά που την χαρακτηρίζουν απόλυτα.

Είναι τιμή μας που αποφάσισε για πρώτη φορά να είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος και συμπορεύεται μαζί μας για να γίνει ο Δήμος Ζωγράφου πιο λειτουργικός και φιλικός για τους δημότες του.

Καλώς ήρθες, Έφη!

📍Ακολουθεί  δήλωση της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου, Έφης Χήναρη – Μπακούρου:

“Φίλες και φίλοι μου, είμαι η Χήναρη Ευσταθία (Έφη).

Ζω στου Ζωγραφου από το 1991, είμαι παντρεμένη με  έναν καταπληκτικό σύζυγο τον Σπύρο και έχουμε δύο υπέροχους γιους  τον Δημήτρη και τον Παναγιώτη.

Έχω εργαστεί για πολλά χρόνια σε δύο από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες της χώρας μας σε διάφορους κλάδους και ειδικά στον κλάδο της εξυπηρέτησης πελατών και συνεργατών. Επίσης, έχω συνεργαστεί και με την μεγαλύτερη πολυεθνική εταιρεία κατ’ οίκον πώλησης οικιακών σκευών για πολλά χρόνια και έχω γνωρίσει υπέροχους ανθρώπους όπου έχουμε πια σχέσεις φιλίας.

Επιπλέον, έχω συνεργαστεί με παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς την περίοδο που ήμουν μέλος στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων την περίοδο που φοιτούσαν τα παιδιά μου.

Ο Κωστής Παπαναστασόπουλος μου έκανε την τιμή να μου προτείνει να συμμετέχω ενεργά στο ψηφοδέλτιό του για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με τον ανεξάρτητο συνδυασμό  “ΑΓΑΠΏ ΖΩΓΡΑΦΟΥ”.

Δέχτηκα να συμμετάσχω διότι βλέπω στον Κωστή την όρεξη και την ικανότητα να φτιάξει έναν υπέροχο και ζηλευτό Δήμο αξιολογώντας τα δείγματα που μας έχει δώσει όλα αυτά τα χρόνια που ασχολείται με τα κοινά του Δήμου μας.

Ο δεύτερος λόγος που δέχτηκα είναι η αγάπη μου για επικοινωνία με τους συνανθρώπους μου.

Ο τρίτος λόγος είναι ότι ο Δήμος Ζωγράφου αξίζει να γίνει πιο όμορφος, πιο πράσινος, πιο λειτουργικός και πιο εξυπηρετικός Δήμος για τους Δημότες του.