Άγιος Θωμάς Γυναίκες: Εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση

Το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του Αγίου Θωμά εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση με μεγάλο νόημα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η επιτροπή του γυναικείου και του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου «Π.Ο. Αγίου Θωμά Γουδί» αισθάνεται ιδιαίτερη ευαρέσκεια για το αποτέλεσμα της συνεργασίας της γυναικείας ομάδος και του Δημάρχου Βασίλη Θώδα το οποίο αποτυπώθηκε στην οργάνωση της απονομής ανόδου στην Β΄ Εθνική κατηγορία που απέσπασε τα εγκώμια ως προς την αρτιότητα της γιορτής μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ Δήμαρχε Βασίλη Θώδα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για την άριστη παρουσίαση των βραβεύσεων έγινε από τον καταξιωμένο δημοσιογράφο και Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κύριο Δήμο Μπουλούκο. ο επαγγελματισμός στην παρουσίαση δημιούργησε μία εξαίρετη εικόνα. Η προβολή των ποδοσφαιριστριών ήταν ανάλογη της αξίας και της ποιότητας αλλά και της συμβολής τους στην άνοδο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ που τίμησαν με την παρουσία τους, ο Κωστής Παπαναστασόπουλος, επικεφαλής του συνδυασμού «Αγαπώ Ζωγράφου», ο κύριος Αθανάσιος Παπαγιαννόπουλος, πρώην Αντιδήμαρχος Δήμου Ζωγράφου, γονείς, φίλοι και φίλαθλος κόσμος του Δήμου μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ το σωματείο του ΑΣΤΕΡΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ που αμέσως μας έδωσαν τα συγχαρητήρια τους, ο πρόεδρος και πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, Πέτρος Μαρμαρινός, ο αξιότιμος κος Δημήτρης Αναστασίου, ο Γενικός αρχηγός κος Δημήτρης και όλοι οι προπονητές της ομάδος.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ την ομάδα του ΕΡΜΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ για τα συγχαρητήρια της με τον Θανάση Τσακανίκα τιμώντας τον σύλλογό του αλλά και την διαδρομή του ως πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ σε όλα τα σωματεία του Δήμου μας επιτυχίες.

Τέλος τα θερμά μας συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική ομάδα του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ για την άνοδό της στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ

ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ «Π.Ο. ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ ΓΟΥΔΙ»

ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ