Ανακοινώθηκε από τον Φοίνικα Περιστερίου ο Μαχειμάρης

In Ποδόσφαιρο
16 Ιουνίου, 2023
Προπονητής του Φοίνικα Περιστερίου με κάθε επισημότητα είναι ο Γιώργος Μαχειμαρής που είχε βρεθεί και στον πάγκο του Αγίου Θωμά.

Ο Γιώργος Μαχειμάρης αποτελεί εδώ και μερικές ώρες το νέο προπονητή του Φοίνικα Περιστερίου αφού έδωσε τα χέρια με την διοίκηση Μαργαρίτη.

Ο νεαρός προπονητής που έχει ξεκινήσει την πορεία του εντυπωσιακά ως προπονητής βλέπει την ομάδα των δυτικών προαστίων ως μια νέα πρόκληση στην καριέρα του, με τον ίδιο να καταθέτει στο soccerlive.gr τις σκέψεις του.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην επιλογή να απαντήσει θετικά στην πρόταση του Φοίνικα λέγοντας: “Αρχικά μεγάλο ρόλο έπαιξε ο τρόπος προσέγγισης της διοίκησης του Φοίνικα Περιστερίου καθώς η θέληση που έδειξαν ώστε να με εντάξουν στην ομάδα. Με τον πρόεδρο από την πρώτη στιγμή που κάναμε τις κουβέντες υπήρξαν κοινοί στόχοι και απόλυτη ταύτιση όσων σκεφτόμασταν γύρω από την ομάδα για τη νέα χρονιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και εύχομαι να έχουμε υγεία ώστε να δουλέψουμε στο μέγιστο δυνατό για να πετύχουμε το στόχο μας”.

Για το στόχο της νέας χρονιάς δήλωσε: “Στόχος αποτελεί η ομάδα να πετύχει ότι δεν κατάφερε τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό συνέβαινε λόγω λεπτομερειών καθώς έφτανε πάντα κοντά στο στόχο. Γνωρίζουμε ότι τη νέα χρονιά το format θα είναι διαφορετικό, δηλαδή θα πάμε σε τρεις ομίλους των 16 ομάδων, άρα θα είναι ένα πρωτάθλημα διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Στόχος με λίγα λόγια είναι η άνοδος και θα δουλέψουμε για να μπορέσουμε να πετύχουμε την επίτευξη του”.

Όσον αφορά το σχεδιασμό που θα γίνει υποστήριξε: “Ο σχεδιασμός έχει ξεκινήσει ήδη. Θα κρατήσουμε τον περσινό κορμό και θα γίνουν κινήσεις ουσίας. Δηλαδή θα αποκτήσουμε λίγους ποδοσφαιριστές αλλά ποιοτικοί ώστε να κάνουν τη διαφορά”.

Πηγή: Soccerlive.gr