Ανδρέας Μαντζούνης: Πάμε για να κερδίσουμε και στο Χαϊδάρι

In 1ο θέμα
06 Μαΐου, 2023
Ο προπονητής του Ηλυσιακού δήλωσε πως η ομάδα του θα πάει στο Χαϊδάρι με μοναδικό στόχο μια ακόμη νίκη και την πρωτιά στον όμιλο.

Τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί από τους προηγούμενους πέντε αγώνες στα μπαράζ των πρωταθλητών της Αθήνας δίνουν στο Χαϊδάρι το προβάδισμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, από τη στιγμή που η ισοπαλία στο ματς της Κυριακής (7/5) με τον Ηλυσιακό θα είναι ευνοϊκή για την ομάδα των δυτικών προαστίων.

Οι δύο ομάδες, έχοντας εξασφαλίσει πλέον τα ισάριθμα εισιτήρια, γνωρίζουν ότι θα τοποθετηθούν στον εκάστοτε όμιλο των επόμενων μπαράζ αναλόγως με τη θέση που θα καταλάβουν στην τωρινή διαδικασία, ωστόσο στον σύλλογο του Ζωγράφου ξεκαθαρίζουν πως σε κάθε περίπτωση ο στόχος στο Χαϊδάρι δεν μπορεί να είναι άλλος από τη νίκη.

Ενδεικτικό είναι το σχόλιο του Ανδρέα Μαντζούνη στο Soccerlive δύο εικοσιτετράωρα πριν από τη σέντρα: «Θα πάμε στο Χαϊδάρι να κάνουμε αυτό που πρέπει, δηλαδή να κερδίσουμε. Δεν επιλέγουμε όμιλο, είμαστε ο Ηλυσιακός και πρέπει σε κάθε παιχνίδι να παίζουμε για τη νίκη. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας με σκοπό να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί απέναντι σε μία σπουδαία ομάδα, όπως είναι το Χαϊδάρι, που πέτυχε τον στόχο του και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την επιτυχία τους». Μάλιστα, στη συνέχεια ο έμπειρος προπονητής συμπλήρωσε: «Τους σεβόμαστε πολύ σαν ομάδα, γιατί απέδειξε ότι είναι σπουδαία, όπως σπουδαίο είναι και το Χαλάνδρι, από τη στιγμή που και το δικό τους παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Για την Κυριακή εύχομαι να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι, να το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο και να κυλήσουν όλα ομαλά».

Πηγή: Soccerlive.gr