Ανείπωτη Τραγωδία στα Τέμπη: 36 Νεκροί και πολλοί τραυματίες από την σφοδρή σύγκρουση τρένων στη Λάρισα

In 1ο θέμα
01 Μαρτίου, 2023
Δυστυχώς υπάρχουν φόβοι πως οι νεκροί θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν τις επόμενες ώρες από την σφοδρή σύγκρουση τρένων στη Λάρισα.

Ο Φεβρουάριος δυστυχώς έκλεισε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο καθώς, χθες αργά το βράδυ είχαμε μια σφοδρή σύγκρουση μεταξύ τρένων στη Λάρισα με αποτέλεσμα μέχρι στιγμής 36 άτομα να έχουν χάσει τη ζωή τους και πάρα πολλούς ακόμη να είναι τραυματίες.

Οι διασώστες που βρίσκονται στο σημείο κάνουν λόγο για πολύ μεγάλο αριθμό εγκλωβισμένων και η αποστολή είναι πάρα πολύ δύσκολη καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο πρώτα τρένα της σύγκρουσης έχουν πολτοποιηθεί.

Ανάμεσα στους τραυματίες και τους νεκρούς δυστυχώς βρίσκονται και πολλά παιδιά άλλα μικρά σε ηλικία άλλα λίγο μεγαλύτερα.

Να τονιστεί πως οι εργαζόμενοι στον συγκεκριμένο τομέα φωνάζουν πάρα πολύ καιρό τώρα πως οι υποδομές, τα τρένα είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ για να μπορέσουν να μεταφέρουν κόσμο και πως το μεγάλο δυστύχημα δεν θα αργήσει να έρθει.

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις έγιναν στις 7 Φεβρουαρίου από τους εργαζόμενους και λίγες εβδομάδες αργότερα το μοιραίο έγινε με το τραγικό δυστύχημα στη Λάρισα.

Οι προσευχές όλων μας είναι με τους ανθρώπους και τις οικογένειες που θρηνούν τα θύματα τους και ευχόμαστε στη συνέχεια να μην έχουμε περαιτέρω νεκρούς.