Αποχαιρέτησε τους Αράι και Αράκι ο Ηλυσιακός

In Διάφορα, Πόλο
21 Απριλίου, 2023
Οι διεθνείς Πολίστες του Ηλυσιακού Αράι και Αράκι αποτελούν παρελθόν από τον Ηλυσιακό ο οποίος κέρδισε πάρα πολλά και από τους δύο.

Μπορεί οι κιτρινόμαυροι να μην κατάφεραν να παραμείνουν στην Α1 Κατηγορία όμως, αυτό που σίγουρα δεν θα ξεχάσουν και θα χρησιμοποιούν ως παράδειγμα είναι το ήθος και ο σεβασμός των Ιαπώνων αθλητών του που τίμησαν και με το παραπάνω το σκουφάκι τους.

Δεν υπάρχει καμία συζήτηση για το αν ο Αράι και ο Αράκι βοηθήσαν αγωνιστικά τον Ηλυσιακό καθώς κάθε σαββατοκύριακο τα έδιναν όλα για την ομάδα τους.

Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας και αφού το Ιλίσιο κολυμβητήριο ήταν κατάμεστο αποφάσισαν να μαζέψουν όλα τα σκουπίδια που άφησαν οι φίλαθλοι και να καθαρίσουν έτσι το γήπεδο.

Το καλύτερο όμως, ήταν στο τέλος της αναμέτρησης με το Παλαιό Φάληρο όπου «υποκλίθηκαν» μπροστά στον κόσμο δείχνοντας έτσι τον σεβασμό τους και την ευχαρίστηση τους για την στήριξη.

Μακάρι στην χώρα μας και ειδικά στην γειτονία μας να έρχονται τέτοιοι αθλητές και αθλήτριες που θα σέβονται και θα αγαπάνε τους πάντες και τα πάντα.