Χάντμπολ: Ηλυσιακός-κατά κ. Καποτά

In Χάντμπολ
30 Νοεμβρίου, 2022
Ο Ηλυσιακός εξέδωσε ανακοίνωση κατά του διαιτητή της αναμέτρησης Αμφικτύονες Λαμίας Ηλυσιακός, το οποίο ήρθε ισόπαλο με 25-25.

Αν και οι Ιλισιώτες κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για να φύγουν με μια τεράστια νίκη από μια δύσκολη έδρα ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Καποτάς είχε διαφορετική άποψη και σε πολλές φάσεις του παιχνιδιού «καταδίκασε» τους φιλοξενούμενους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των κιτρινόμαυρων: Δεν είναι στην νοοτροπία μας να εκδίδουμε ανακοινώσεις για την διαιτησία, αλλά την Κυριακή στον αγώνα Αμφικτύονες Λαμίας – Ηλυσιακός, ξεπεράστηκαν κατά πολύ τα όρια.

Ο διαιτητής Καποτάς, αδίκησε κατάφορα και ξεκάθαρα την ομάδα μας, στερώντας της το μόνο αποτέλεσμα που της άξιζε, την νίκη και υπήρξε παραφωνία στις καλές διαιτησίες που έχει μέχρι τώρα το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ο συγκεκριμένος διαιτητής, καταστρατήγησε κάθε κανονισμό του αθλήματος και από το πρώτο λεπτό προσπαθούσε να μας περάσει το μήνυμα ότι ο Ηλυσιακός δεν πρέπει να κερδίσει. Το να αναφέρουμε μία προς μία τις φάσεις δεν έχει νόημα, καθώς δεν θα μας φτάσουν ούτε τρεις ανακοινώσεις.

Απαιτούμε σεβασμό προς την ομάδα μας και αντικειμενική διαιτησία. Τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο.

Θα αιτηθούμε στην ΚΕΔ να μεριμνήσει, ώστε να μην οριστεί ξανά ο συγκεκριμένος διαιτητής σε αγώνα της ομάδας μας.