Δήμαρχος Ζωγράφου: Βρέθηκε στο μάθημα Πυγμαχίας του 1ου Λυκείου-Γυμνασίου

In 3ο Θέμα
04 Μαΐου, 2023
Ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας βρέθηκε στο 1ο Λύκειο-Γυμνάσιο Ζωγράφου για να παρακολουθήσει από κοντά το μάθημα Πυγμαχίας των παιδιών.

Ο Δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας παρέστη στην παρουσίαση του αθλήματος της πυγμαχίας στις μαθήτριες και τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου και Λυκείου Ζωγράφου, στο πλαίσιο του προγράμματος Γιορτές Αθλημάτων- Πυγμαχία.

Μέσα από το πρόγραμμα, το οποίο πραγματοποιεί η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία της Πυγμαχίας, δίνεται η δυνατότητα στις μαθήτριες και τους μαθητές και να γνωρίσουν το άθλημα της πυγμαχίας.

 Το μήνυμα είναι «Όχι στη βία. Μαθαίνω να αυτοπειθαρχώ και να συγκρατώ τον εαυτό μου, καθώς και να αμύνομαι».

Μάλιστα, τόσο ο Δήμαρχος Ζωγράφου κ.Θώδας όσο και η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αναστασία Μπότου «δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στην πυγμαχία.

Στην παρουσίαση του προγράμματος παρέστησαν ο Διευθυντής του Λυκείου, Άρης Λούβρης, η Διευθύντρια του Γυμνασίου Χρυσούλα Καραμάτσιου, η νέα Διευθύντρια του Γυμνασίου από την επόμενη χρονιά, Ιουλία Καρύδη, ο  προπονητής πυγμαχίας, Κώστας Καπότης, ο οποίος είναι η «ψυχή» του προγράμματος.