Δήμος Ζωγράφου: Ενημέρωσε όλους τους πολίτες σχετικά με το θέμα των ακαθαρσιών στην περιοχή

In 3ο Θέμα
30 Απριλίου, 2023
Ο Δήμος Ζωγράφου προέβη σε μια πολύ καλή κίνηση ενημερώνοντας όλους τους πολίτες της περιοχής σχετικά με το θέμα των ακαθαρσιών των σκυλιών.

Μικροί και μεγάλοι ενημερώθηκαν για τα κυτία υγιεινής και τη χρήση του χάρτινου πτυσσόμενου φαρασιού για τη συλλογή των ακαθαρσιών των τετράποδων φίλων μας στη δράση που οργάνωσε ο Δήμος Ζωγράφου, παρουσία του Δημάρχου, Βασίλη Θώδα.

Μια «γιορτή» στήθηκε στην πλατεία Άνοιξης υπό τους ήχους παιδικών τραγουδιών και με θρανία που στήθηκαν για τους μικρούς μας φίλους που έκαναν ζωγραφιές με τα αγαπημένα τους ζωάκια όση ώρα οι γονείς τους ενημερώνονταν για την ανέπαφη συλλογή των ακαθαρσιών με τη χρήση του χάρτινου φαρασιού μιας χρήσης από την ιδιοκτήτρια της εταιρείας της πατέντας Νο Κaka, Μαρία Αρκούδη.

Το πρόγραμμα No Κaka το «τρέχει» ο Δήμος Ζωγράφου εδώ και περίπου δύο χρόνια και οι δημότες το αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή.

Έχουν τοποθετηθεί τα ειδικά μεταλλικά κυτία σε περισσότερα από 20 κεντρικά σημεία στους δρόμους της πόλης και οι δημότες συνοδοί των τετράποδων φίλων μπορούν να προμηθεύονται από εκεί δωρεάν το χάρτινο πτυσσόμενο φαρασάκι μιας χρήσης από ανακυκλωμένο χαρτί, που επινοήθηκε και κατασκευάζεται στην Ελλάδα, ώστε να γίνεται η ανέπαφη συλλογή των ακαθαρσιών.