Δήμος Ζωγράφου: Ολοκληρώθηκε το διασχολικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ

In Μπάσκετ
04 Μαΐου, 2023
Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το διασχολικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ που διοργάνωσε ο Δήμος Ζωγράφου ύστερα από προτροπή των σχολείων.

Σε κλίμα γιορτής ολοκληρώθηκε το διασχολικό πρωτάθλημα μπάσκετ παρουσία του Δημάρχου Ζωγράφου, Βασίλη Θώδα.

 Οι τελικοί αγώνες του διασχολικού πρωταθλήματος μπάσκετ μεταξύ των μαθητών και μαθητριών της Ε’ και ΣΤ’ τάξης των δημοτικών σχολείων του Δήμου, έγιναν στο κλειστό γυμναστήριο “Αντώνης Φώτσης.

 Το κύπελλο σήκωσαν τα κορίτσια της Ε’ τάξης του 19ου Δημοτικού Σχολείου και τα κορίτσια της ΣΤ’ του 2ου Δημοτικού Σχολείου.

 Στα αγόρια, το κύπελλο πήραν οι μαθητές της Ε’ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου και οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου. Όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες πήραν μετάλλια για τη συμμετοχή τους.

Επίσης, ο Δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας και η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής, Αναστασία Μπότου παρέδωσαν από μια πλακέτα συμμετοχής και από μια μπάλα μπάσκετ υπογεγραμμένη από τους διεθνείς παίκτες μπάσκετ Δημήτρη Διαμαντίδη, Σοφοκλή Σχορτσιανίτη και Κώστα Μίσσα, σε κάθε σχολείο.

Ο Βασίλης Θώδας και η Αναστασία Μπότου ευχαρίστησαν την Ομοσπονδία Μπάσκετ και έδωσαν τιμητικές πλακέτες στους ομοσπονδιακούς προπονητές που υποστήριξαν τη διοργάνωση.