Δήμος Ζωγράφου: Το μήνυμα του Δημάρχου για την Εργατική Πρωτομαγιά

In 1ο θέμα
01 Μαΐου, 2023
Ο Δήμαρχος της περιοχή Βασίλης Θώδας έδωσε το δικό του μήνυμα για την Εργατική Πρωτομαγιά και ευχήθηκε καλό μήνα σε όλους και όλες.

Αναλυτικά το μήνυμα του Δημάρχου:

Το μήνυμα της Εργατικής Πρωτομαγιάς για αγώνα και ενότητα παραμένει εξαιρετικά επίκαιρο.

 Φέτος συμπληρώνονται 137 χρόνια από την εξέγερση των εργατών στο Σικάγο το 1886 και η ημέρα αυτή παραμένει σύμβολο στον αγώνα των εργαζομένων όλου του κόσμου, είναι ημέρα μνήμης και τιμής για τους αγώνες και τις κατακτήσεις των εργαζομένων.

Επιπλέον, η εργατική Πρωτομαγιά έχει μεγάλη σημασία, όχι μόνο γιατί θυμίζει τους αγώνες των εργαζομένων για να διεκδικήσουν καλύτερες συνθήκες ζωής και εργασίας, αλλά μας θυμίζει ότι κι εμείς όλοι που έχουμε θέσεις ευθύνης πρέπει να διαμορφώνουμε πολιτικές, να λαμβάνουμε αποφάσεις και να δημιουργούμε τέτοιες συνθήκες, που θα αναβαθμίζουν τη ζωή των συμπολιτών μας.

 Θα προωθούν τη συνολική βελτίωση της καθημερινότητάς τους και θα ενισχύουν το αίσθημα της ασφάλειας, της εργασίας, το δικαίωμα σε καλύτερες συνθήκες ζωής στις πόλεις, τις οποίες θα συνεχίσουμε να φτιάχνουμε όλοι μαζί, ενωμένοι και δημιουργικοί, με στόχο τη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για τις νέες γενιές.

Καλό Μήνα

Καλή Πρωτομαγιά