Δήμος Ζωγράφου: Βράβευσε την Εθνική ομάδα Πόλο Γυναικών

In 2ο Θέμα
06 Απριλίου, 2023
Η Εθνική ομάδα Πόλο Γυναικών πραγματοποίησε την προπόνηση της στον Δήμο Ζωγράφου, με τους ανθρώπους του Δήμου να βραβεύουν την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Ζωγράφου:

Στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ιλισίων, την Τρίτη 4/4 και την Τετάρτη 5/4 είχαμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε την Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης Γυναικών, στο πλαίσιο της τελικής ευθείας της προετοιμασίας της, εν όψει των υποχρεώσεών της στο World Cup (Α’ Γύρος) που θα πραγματοποιηθεί 11-13 Απριλίου στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας .

Στην προπόνηση της Εθνικής Ομάδας, ο Δήμαρχος Βασίλης Θώδας βράβευσε την αρχηγό Μαργαρίτα Πλευρίτου , ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού Γιώργος Γιαννακόπουλος την Ασημένια Ολυμπιονίκη Εύη Μωραϊτίδου  & η Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αναστασία Μπότου την προπονήτρια Αλεξία Καμμένου για την προσφορά τους στον ελληνικό αθλητισμό , παρών ήταν και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών & Επικοινωνίας Δήμος Μπουλούκος.

Παρούσα και η πρώην διεθνής πολίστρια και πρωταθλήτρια Ελλάδος, σύμβουλος αθλητισμού του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού Σοφία Αλούπη.