Ερμής Ζωγράφου: Ηττήθηκε από την Κόμπρα στην παράταση με 3-1

Σε ένα παιχνίδι γεμάτο εντάσεις και συγκινήσεις ο Ερμής Ζωγράφου δεν κατάφερε να τελειώσει τη σειρά με αντίπαλο την Κόμπρα καθώς ηττήθηκε στην παράταση με 3-1.

Οι Ζωγραφιώτες σε ένα πάρα πολύ κλειστό παιχνίδι με λίγες καλές ευκαιρίες κατάφεραν να προηγηθούν με τον Τσέπα στο 35 βάζοντας πολύ γερές βάσεις για τη νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά.

Μια στιγμή αδράνειας όμως των φιλοξενούμενων ένα λεπτό πριν την λήξη της αναμέτρησης τους στέρησε τη νίκη και οδήγησε το ματς στην παράταση.

Εκεί οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-1 και έβαλαν δύσκολα στους παίκτες του κ. Τσακανίκα οι οποίοι έπαιξαν με 5ο παίκτη για να φέρουν το ματς στα ίσια.

Δυστυχώς μια ακόμα αμυντική αδράνεια τους «πληρώθηκε» καθώς η Κόμπρα έκανε το 3-1 2 λεπτά πριν την λήξη και κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη, στέλνοντας τη σειρά σε 3ο παιχνίδι.

Πάρα πολλά παράπονα από τη διαιτησία έχει η Ζωγραφιώτικη ομάδα ειδικά στο 1ο ημίχρονο που δεν δόθηκε πεντακάθαρο 6ο φάουλ στην γηπεδούχο ομάδα το οποίο ισοδυναμεί με μακρινό πέναλτι.

Πλέον στόχος του Ερμή Ζωγράφου είναι να τελειώσει τη σειρά στο σπίτι του και να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.