Ερμής Ζωγράφου Κ-18: Επικράτησε με 1-6 της ΑΕΚ και κατέκτησε το Πρωτάθλημα

H K18 TOY ΕΡΜΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ 24Χ24 ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ, ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕ 6-1 ΣΤΟΝ Β’ ΤΕΛΙΚΟ.

Σε ακόμη μία μεγάλη επιτυχία προχώρησε η Κ18 του Ερμή Ζωγράφου επικρατώντας της ΑΕΚ στον β’ τελικό με 6-1(2-0 στη σειρά), κατακτώντας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σάλας.

Η παράδοση στα τμήματα υποδομής συνεχίζεται για τον Ερμή Ζωγράφου, ο οποίος κατέκτησε ακόμη ένα τρόπαιο, γράφοντας μάλιστα ιστορία, καθώς είναι η μοναδική ομάδα στην Κ18 που κέρδισε όλα τα ματς του Πρωταθλήματος πραγματοποιώντας το απόλυτο(24Χ24).

Πρόκειται για τεράστια επιτυχία, αν σκεφτεί κανείς ότι εκτός του αγωνιστικού, οι παίκτες  εξασφάλισαν την πολυπόθητη μοριοδότηση για τις Πανελλαδικές, γεγονός που κάνει τον σύλλογο να είναι ιδιαίτερα χαρούμενο.

Πλην όμως των παικτών, που είναι αδιαμφισβήτητα οι πρωταγωνιστές, ο Ερμής ευχαριστεί τους προπονητές Θανάση Τσακανίκα και Βασίλη Δέλγα, όπως επίσης και τους γονείς που ήταν πάντα δίπλα στα παιδιά καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Τα γκολ για τον Ερμή Ζωγράφου σημείωσαν οι Γεωργογιάννης(4), Μπαλάφας και Ζορμπάς, ενώ εξαιρετική απόδοση είχε τόσο ο τερματοφύλακας Λαμπρόπουλος όσο όλοι οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν.