Ερμής Ζωγράφου: Κέρδισε την Αθήνα ΄90 με 6-2 και πάει με πλεονέκτημα έδρας στα play off

Ο Ερμής Ζωγράφου πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Αθήνα ΄90 την οποία κέρδισε με 6-2 εξασφαλίζοντας παράλληλα το πλεονέκτημα έδρας στα φετινά play off.

ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΙΤ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ FUTSAL Ο ΕΡΜΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ – ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ’90 ΚΑΙ 4η ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Με εμφατικό τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην κανονική διάρκεια της Stoiximan Futsal Superleague o Ερμής Ζωγράφου επικρατώντας της Αθήνας ’90 με 6-2 στο «Αντώνης Φώτσης».

Το συγκρότημα του κ. Τσακανίκα, για ακόμα μία χρονιά, αποδεικνύει ότι άξια βρίσκεται στην ελίτ του ποδοσφαίρου Σάλας, καθώς με τη συγκεκριμένη νίκη εξασφάλισε την 4η θέση στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος και την είσοδό του στα πλέι οφ.

Προφανώς και αποτελεί ακόμη μία μεγάλη επιτυχία η 4η θέση για τον Ερμή, που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε όλα τα μεγάλα ραντεβού του αθλήματος.

Πλέον, ο Ερμής Ζωγράφου θα διεκδικήσει το εισιτήριο για το Final 4 του Πρωταθλήματος απέναντι στην Κόμπρα με πλεονέκτημα έδρας και με υπέρ του νίκες 1-0, που «κουβαλάει» από την κανονική διάρκεια.

Σκόρερ σε αυτή την ιστορική νίκη για τους Ζωγραφιώτες ήταν οι Κολέντζος(3), Τσέπας και Παυλίδης.