Ερμής Ζωγράφου: Ξεκινούν Κ18, Κ16 και Κ15 το Σάββατο(27/8) – Ακολουθούν τα υπόλοιπα τμήματα

Ξεκινά σιγά σιγά η σεζόν για τις ακαδημίες του Ερμή Ζωγράφου, καθώς το Σάββατο Κ18, Κ16 και Κ15 θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους φετινή προπόνηση.

Οι Ζωγραφιώτες έκαναν γνωστή μέσω δελτίο τύπου τη συγκεκριμένη είδηση, ενώ ανέφεραν επίσης, ότι τα υπόλοιπα τμήματα της ακαδημίας θα ξεκινήσουν να προπονούνται από το Σάββατο 3 Σεπτέμβρη.

Μεταξύ άλλων, το δελτίο τύπου έκανε λόγο και για την έναρξη των εγγραφών που θα γίνει από τις 28 Αυγούστου.

Τέλος, ο Ερμής Ζωγράφου, πραγματοποίησε στην ανάρτησή του μια μίνι ανασκόπηση της περυσινής σεζόν επιτυγχάνοντας τη συμμετοχή του στην 4αδα κάθε διοργάνωσης που συμμετείχε ο σύλλογος.

Ακόμη, μίλησε για την ανδρική ομάδα, η οποία για δεύτερη συνεχή σεζόν βρέθηκε σε τελικό Κυπέλλου, ενώ για πρώτη φορά αναδείχθηκε 3η στο Πρωτάθλημα.

Παρακάτω αναλυτικά το δελτίο τύπου των Ζωγραφιωτών:

ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΜΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Η Ακαδημία μας με συνέπεια στην ποιότητα της αθλητικής εκπαίδευσης και με ένα επιτελείο με καταρτισμένους και έμπειρους πτυχιούχους προπονητές που είναι και ταυτόχρονα και παιδαγωγοί, θα είναι και φέτος σημείο αναφοράς στην ποδοσφαιρική εκπαίδευση σε όλη την Αθήνα.

Σημαντική μνεία πρέπει να γίνει για την ανδρική μας ομάδα, η οποία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βρέθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Ακόμη, για πρώτη φορά στην ιστορία της κατέλαβε την 3η θέση στο Πρωτάθλημα, επίτευγμα που πλέον συγκαταλέγει τον σύλλογό μας στην ελίτ του ποδοσφαίρου σάλας της χώρας μας.

Το σημαντικότερο απ’ όλα, είναι ότι η ακαδημία μας συνεχίζει να τροφοδοτεί με ποδοσφαιριστές την πρώτη ομάδα, μιας και φέτος 14(!) παίκτες του ανδρικού προέρχονται από τα «σπλάχνα» του συλλόγου. Κάπου εδώ να αναφέρουμε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η προετοιμασία του ανδρικού τμήματος, όπου το Σαββατοκύριακο(11-12/9) θα αντιμετωπίσει τον Πρωταθλητή Δούκα διεκδικώντας τον τίτλο του Σούπερ Καπ.

Επίσης για πολλά συνεχόμενα χρόνια καταλαμβάνει τις πρώτες θέσεις στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Σάλας δίνοντας ταυτόχρονα στους αθλητές μας την δυνατότητα της μοριοδότησης. Τη δε περσινή χρονιά, 40 αθλητές μας απέκτησαν αυτό το δικαίωμα.

Ας μην ξεχνάμε ότι η ΑΚΑΔΗΜΙΑ μας έχει επιλεχθεί από το ΟΠΑΠ στις καλύτερες 120 ακαδημίες της χώρας και παίρνει μέρος στα εκπαιδευτικά προγράμματα.

Ακόμη, άξιο αναφοράς αποτελεί το γεγονός ότι τα τμήματα των ακαδημιών μας συμμετείχαν σε διάφορα τουρνουά όπου διακρίθηκαν ιδιαίτερα για το ήθος και τη συμπεριφορά τους.
Η περσινή χρονιά ήταν μια από τις καλύτερες χρονιές της ομάδος μας, αφού από τους άνδρες μέχρι και την Κ10 πέρασαν όλες οι ομάδες στους «4» στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο έχοντας τις εξής διακρίσεις:

Η Κ18 Κύπελλο και τρίτη θέση
Η Κ16 σούπερ καπ και δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα
Η Κ14 πρωτάθλημα
Η Κ13 δεύτερη θέση στο τουρνουά ευ αγωνίζεσθαι
Η Κ11 τέταρτη θέση και φιναλίστ στο κύπελλο
Η Κ10 τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα

ΈΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΟΗΣΕΩΝ
Η Κ18 η Κ16 και η Κ15 ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους το Σάββατο στο γηπεδάκι μας.
ΌΛΑ τα υπόλοιπα τμήματα αρχίζουν το Σάββατο στις 3 Σεπτεμβρίου, Για τις ώρες και το πρόγραμμα των προπονήσεων θα υπάρξει καινούρια ενημέρωση.

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ
Τέλος, να αναφέρουμε ότι η έναρξη των εγγραφών ξεκινά τη Δευτέρα στην 28 Αυγούστου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία για οποιαδήποτε πληροφορία στο 21 0748 8772.