Ηλίας Κάμπας: Ο άνθρωπος που αγάπησε και αγαπήθηκε όσο κανένας στον Ηλυσιακό

In 1ο θέμα, Ηλυσιακός - Ποδόσφαιρο
14 Δεκεμβρίου, 2022
Ο Ηλίας Κάμπας που για τους περισσότερους και δικαιολογημένα είναι η «σημαία» του Ηλυσιακού αποτελεί έναν από τους σπουδαιότερους παίκτες που φόρεσαν ποτέ τη φανέλα του.

Ο Ζωγραφιώτης ποδοσφαιριστής κατέγραψε 217 συμμετοχές με τον Ηλυσιακό και κατάφερε να πετύχει 135 γκολ, αποτελώντας δικαιολογημένα το «κανόνι» της ομάδας.

Ο Κάμπας αγάπησε με όλη τη σημασία της λέξεως τον Ηλυσιακό, για αυτό και στο τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας αποφάσισε να «κρεμάσει» τα παπούτσια του αγωνιζόμενος με την αγαπημένη του ομάδα.

Φυσικά και τα αισθήματα ήταν και ακόμα είναι αμοιβαία καθώς είναι από τους πιο δημοφιλής και αγαπημένους παίκτες που πέρασαν ποτέ από τον Ηλυσιακό.

Τέλος, ας μην ξεχνάμε και τις «γκολάρες» που πέτυχε ο Κάμπας με την Κέρκυρα εκτός έδρας με το Αιγάλεω και με πολλές ακόμα ομάδες και πως όταν η μπάλα «έκαιγε» αυτός έβγαινε πάντα μπροστά και βοηθούσε την ομάδα του όπως μπορούσε.

Ακόμα και σήμερα ο Ηλίας Κάμπας είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση όχι μόνο σαν ποδοσφαιριστής αλλά και σαν οικογενειάρχης.