Ηλυσιακός: «Άλωσε» το Χαϊδάρι και αναδείχθηκε Υπερπρωταθλητής Αθήνας 2022-2023

Ο Ηλυσιακός «πήρε» το αίμα του πίσω από το Χαϊδάρι καθώς, είχε ηττηθεί με 0-1 στην Αργυρούπολη και αναδείχθηκε Υπερπρωταθλητής Αθήνας για το 2022-2023.

Σε ένα παιχνίδι που ομολογουμένως ήταν βαθμολογικά αδιάφορο οι κιτρινόμαυροι μπορεί να ακουστεί υπερβολικό αλλά ήθελαν πάση θυσία τη νίκη όχι μόνο για «εκδίκηση» κόντρα στο Χαϊδάρι αλλά και για να δείξουν ποιος είναι το αφεντικό στην Πόλη.

Στο τέλος της αναμέτρησης ο Ηλυσιακός ήταν αυτός που πήρε τη νίκη κόντρα στο Χαϊδάρι και τερμάτισε πρώτος στον όμιλο του αφήνοντας το Χαϊδάρι στην 2η θέση με 6 βαθμούς και το Χαλάνδρι στην 3η με τρείς.

Να υπενθυμίσουμε ότι στα τελικά μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική η ομάδα του Ανδρέα Μαντζούνη θα αντιμετωπίσει τις ακόλουθες ομάδες:

ΑΕΡ Αφάντου από τα Δωδεκάνησα, Ελλάς Σύρου από τις Κυκλάδες, τον Πυθαγόρα Κοντακαιίκων από την Σάμο, τον Αετό Λουτρών από την Λέσβο, τον Κυανούς Αστέρα Βάρη από την Ανατολική Αττική και τον Ατρόμητο Αγίου Γεωργίου από τη Χίο που όμως η συμμετοχή του κρίνεται αρκετά αμφίβολη λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Ο Ηλυσιακός έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία και για να είμαστε απόλυτα ειλικρινής με βάση το ποδόσφαιρο που έχει παίξει αξίζει να βρίσκεται στη Γ΄ Εθνική.