Ηλυσιακός: Επικρατεί έντονη δυσαρέσκεια στις τάξεις του για τη φιλοξενία από την ΕΛΛΑΣ Σύρου

Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις του Ηλυσιακού για το παιχνίδι με αντίπαλο την ΕΛΛΑΣ Σύρου και τη φιλοξενία της ομάδας.

 Το εξής δελτίο τύπου εξέδωσε ο Ηλυσιακός:

Η επιτροπή ποδοσφαίρου Ηλυσιακού εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για τη συμπεριφορά και τη φιλοξενία που επιφύλαξε η Ελλάς Σύρου κατά τη διάρκεια του σημερινού αγώνα στα μέλη της αποστολής μας.

Χωρίς να υπάρχει στο παρελθόν -κανένα προηγούμενο από τις μεταξύ μας αναμετρήσεις, δεχόμασταν από την πρώτη σέντρα του διαιτητή συνεχώς πέτρες, αντικείμενα, φωτοβολίδες ευθεία βολής και δυναμίτες από τους φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας.

Ευτυχώς που η αστυνομική δύναμη είχε λάβει έκτακτα μέτρα και προστάτεψε τους 60 ηρωικούς φιλάθλους μας που βρέθηκαν στο γήπεδο, ειδάλλως θα μιλούσαμε για άλλη κατάσταση αυτή τη στιγμή.

 Συνέβησαν πρωτόγνωρα πράγματα που φέρνουν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω και η φιλοξενία της Ελλάς Σύρου μας αφήνει άναυδους.

Την επόμενη φορά που θα ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας και εάν πότε η Ελλάς Σύρου βρεθεί στο δρόμο μας και έρθει στου Ζωγράφου, τότε θα καταλάβει πραγματικά τι σημαίνει φιλοξενία, αθλητισμός και ήθος.