Ηλυσιακός: Κρίσιμο σαββατοκύριακο για όλα τα τμήματα του συλλόγου

In Uncategorized
07 Απριλίου, 2023
Όλα τα τμήματα του Ηλυσιακού θα παλέψουν αυτό το σαββατοκύριακο κάποια για άνοδο και κάποια για να κάνουν αποφασιστικά βήματα σωτηρίας.

Πιο συγκεκριμένα, το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου θα αντιμετωπίσει το Χαλάνδρι εκτός έδρας το Σάββατο στις 16:30 μ.μ. με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα του δώσει τεράστια ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια των μπαράζ.

Στη συνέχεια το γυναικείο τμήμα βόλεϊ θέλει να ξεκινήσει με το «δεξί» τα Πλέι Άουτ κόντρα στον ΖΑΟΝ ώστε να παραμείνει στην Α1 Κατηγορία.

Στις 20:30 μ.μ. στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο αναμένεται να γίνει αναμφίβολα η σημαντικότερη «μάχη» την οποία αν οι κιτρινόμαυροι κερδίσουν κόντρα στο Παλαιό Φάληρο θα ολοκληρώσουν έναν «άθλο» και θα παραμείνουν στην κατηγορία.

Την Κυριακή το τμήμα μπάσκετ θα τα παίξει όλα για όλα κόντρα στον ΝΕΟΛ με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα του δώσει παράταση ζωής στην κατηγορία.

Τέλος, το τμήμα Χάντμπολ του ΗΛΥ αντιμετωπίζει τον Παπασιδέρη Κορωπίου και με νίκη ή έστω με Ισοπαλία επιστρέφει εκεί που του αξίζει… στην Α2 Κατηγορία.

Οπότε αναμένεται ένα πλούσιο και αρκετά κομβικής σημασίας σαββατοκύριακο για τον Ηλυσιακό όπου σε όλα τα τμήματα του αναμένεται να υπάρξει τεράστια κινητοποίηση των οπαδών του και όχι μόνο.