Ηλυσιακός: Με κόσμο και στη Σύρο

Ο κόσμος του Ηλυσιακού ετοιμάζεται να ταξιδέψει και στη Σύρο για να στηρίξει την ομάδα κόντρα στην τοπική ομάδα.

Έτοιμος να κάνει το πιο καθοριστικό βήμα για την άνοδο και την επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες είναι ο Ηλυσιακός που στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ κατάταξης φιλοξενείται στο Ενωσιακό γήπεδο Κυκλάδων την Πέμπτη στις 16.00 από την Ελλάς Σύρου.

Το συγκρότημα του Ανδρέα Μαντζούνη γνωρίζει τη δυσκολία του αγώνα αφού θα αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο που είναι “πληγωμένος” μετά την ήττα της πρεμιέρας στη Ρόδο από την ΑΕΡ Αφάντου και θα θέλει να βγάλει αντίδραση προκειμένου να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες για την άνοδο.

Σύμμαχος των παικτών του Ηλυσιακού θα είναι περίπου οι 50 με 60 φίλαθλοι του που θα ταξιδέψουν με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά με προορισμό την πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Το γεγονός ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί εργάσιμη ημέρα δεν επιτρέπει σε περισσότερο κόσμο να δώσει το παρών, όμως, όσοι πιστοί δώσουν το παρών είναι δεδομένο ότι με τη φωνή τους και το χειροκρότημα τους θα βοηθήσουν την ομάδα.

Με το ποδοσφαιρικό τμήμα θα ταξιδέψει και η Επιτροπή Ποδοσφαίρου που αποφάσισε η ομάδα να βρίσκεται από την Τετάρτη στη Σύρο προκειμένου να καταλύσει σε ξενοδοχείο ώστε η ομάδα να πέι όσο πιο ήρεμη μπορεί στον αγώνα της Πέμπτης.

Πηγή: Soccerlive.gr