Ηλυσιακός Μπάσκετ: Και πως να χάσει με τέτοια εξέδρα

In 1ο θέμα
04 Μαρτίου, 2023
Σε ένα «Αντώνης Φώτσης» το οποίο «φλεγόταν» ο Ηλυσιακός κατάφερε να πανηγυρίσει μια τεράστια νίκη επικρατώντας με 70-68 της Αχαγιάς ’82.

Με ήρωα τον Γραμματίκα ο οποίος στα τελευταία 7 δευτερόλεπτα της αναμέτρησης ευστόχησε σε τρίποντα οι κιτρινόμαυροι κατάφεραν να πανηγυρίσουν μια τεράστια νίκη και να «ανασάνουν» βαθμολογικά.

Το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι από την αρχή μέχρι και τα τελευταία δευτερόλεπτα αλλά οι γηπεδούχοι μαζί με τον κόσμο τους κατάφεραν στο τέλος παρά τις απαράδεκτες διαιτητικές αποφάσεις να επικρατήσουν των Πατρινών και να κερδίσουν τον πρώτο «τελικό».

Σε κυριολεκτικά «νεκρό» χρόνο ο ένας από τους 3 διαιτητές της αναμέτρησης αποφάσισε να δώσει φάουλ εις βάρος του Γραμματίκα και να στείλει τον παίκτης της Αχαγιάς στην γραμμή της φιλανθρωπίας.

Εκεί ο κόσμος του ΗΛΥ με τη φωνή τού «έδιωξε» την 2η από τις 3 βολές και οι Ιλισιώτες πανηγύρισαν ένα τεράστιο «δίποντο».

Πάντως είναι πολύ κρίμα αυτή η ομάδα με τέτοιον κόσμο να παλεύει για τη σωτηρία της στην Β΄ Εθνική και όχι για την επιστροφή της στην Α1.