Ηλυσιακός Πόλο: Αναλαμβάνει ο Πρίμπας

In 2ο Θέμα, Πόλο
30 Ιουνίου, 2023
Ένας από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές στα τμήματα υποδομών στην υδατοσφαίριση είναι ο Γιάννης Πρίμπας, ο οποίος τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί από τον Ηλυσιακό.

Βέβαια η συμφωνία του με την ομάδα των Ιλισίων για να αναλάβει το ανδρικό τμήμα είναι γνωστή εδώ και πολύ καιρό. Απλά είχε υποχρεώσεις με τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού το τελευταίο διάστημα. Ο Γιάννης Πρίμπας αποτελεί επιλογή του Νίκου Τούμπουρου, που είναι διοικητικός υπεύθυνος στον Ηλυσιακό.

Τα τελευταία επτά χρόνια, πέτυχε και παρουσίασε σπουδαίο έργο στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, κατακτώντας πρωταθλήματα και μετάλλια. Μάλιστα, είχε αναλάβει ως επί το πλείστον την ομάδα Μίνι Παίδων, ενώ τα τελευταία δύο έτη ήταν στο παιδικό, καθώς και επικεφαλής όλων των ακαδημιών του “τριφυλλιού”.

Πλέον, ο έμπειρος προπονητής ανοίγει μια νέα σελίδα-πρόκληση στην καριέρα του, με την ανδρική ομάδα του Ηλυσιακού να τον περιμένει για να δημιουργήσουν ένα αξιόλογο σύνολο στην Α2.

Ο Γιάννης Πρίμπας, έχει εργαστεί ακόμη στον Νηρέα Χαλανδρίου, τον Τρίτωνα Αμαρουσίου και φυσικά στη γενέτειρα του, τη Μυτιλήνη.

Πηγή: Pisinanet.gr