Ηλυσιακός: Πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28/6 η γενική συνέλευση του Ηλυσιακού μέσα σε μια «ηλεκτρισμένη» ατμόσφαιρα.

Πολλά θέματα συζητήθηκαν, κάποια λύθηκαν, κάποια προσπάθησαν να απαντηθούν και κάποια παρέμειναν μετέωρα.

Αυτό που εμείς ως Zografousports.gr καταλάβαμε από τον κ. Κολομπάτσο τον νέο Πρόεδρο της ομάδας είναι ότι όντως είναι διατεθειμένος μαζί με το ΔΣ και κάποιους συνεργάτες του να φθάσουν τον Ηλυσιακό στο κορυφαίο επίπεδο σε όλα τα αθλήματα.

Και όταν βλέπεις στο πρόσωπο ενός ανθρώπου τέτοια σιγουριά δεν μπορείς και εσύ να σαν φίλαθλος του Ηλυσιακού ( γιατί βρέθηκαν πάρα πολλοί στη γενική συνέλευση ) να μην είσαι σίγουρος για το μέλλον της ομάδας.

Όμως, για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο θα πρέπει ο κόσμος και η διοίκηση του ΗΛΥ να γίνουν ένα και να έχουν ως μοναδικό στόχο την ευημερία και το καλό της ομάδας.

Αν συνεχιστεί η οποιαδήποτε «έχθρα» και «κόντρα» ανάμεσα σε οπαδούς και διοίκηση τότε αυτό θα «μικραίνει» τον σύλλογο με αποτέλεσμα να παραμένει στάσιμος.

Ευχή όλων είναι οι κιτρινόμαυροι να «μεγαλώσουν» ακόμα περισσότερο σε όλα τα αθλήματα και να βρεθεί επιτελούς μια χρυσή τομή για το μπασκετικό τμήμα του συλλόγου καθώς, χρήζει τρομερής απαξίωσης το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα να παραμένει μετέωρο το μέλλον του ( αν και ο Πρόεδρος του ΗΛΥ δήλωσε ότι δεν θα το αφήσει σε «ελεύθερη πτώση» ).