Ηλυσιακός Βόλεϊ: Σε δύσκολη θέση και αυτό το τμήμα

In Βόλεϊ, Ηλυσιακός - Βόλεϊ
12 Ιουλίου, 2023
Έφυγαν οι χορηγοί του Ηλυσιακού, αφού επικράτησε η παράταξη Θωμοπούλου, που δεν την στηρίζει όμως η πλειοψηφία και μετά από αυτό παραιτήθηκε...

Κι ενώ είχαν συμφωνήσει στα πάντα η νέα διοίκηση του Ηλυσιακού με τους τρεις παράγοντες που βάζουν χρήματα και φέρουν χορηγούς, η Ελένη Θωμοπούλου κατέβασε δικό της διοικητικό σχήμα που επικράτησε με 6-5.

Οι τρεις θεώρησαν τους εαυτούς τους θιγμένους, πήγαν στα Ιλίσια και ξήλωσαν όλες τις διαφημιστικές πινακίδεςτων χορηγών (φωτό) και αποχώρησαν. Κι ενώ η Θωμοπούλου έβαλε μάνατζερ τον Βαγγέλη Περόπουλου που μίλησε με τις παίκτριες και τον προπονητή, έγινε νέα ανατροπή. Παράγοντες του Ηλυσιακού μαζί με τον πρόεδρο δεν στηρίζουν την Θωμοπούλου και ο Περόπουλος που βρίσκεται στην Ουγγαρία με την εθνική κορασίδων αποχώρησε.

Έγιναν ξανά επαφές με τους τρεις παράγοντες για να επιστρέψουν, αλλά δεν το έπραξαν λόγω αξιοπρέπειας. Όπως τόνισαν δεν είναι κλωτσοσκούφι μια να τους διώχνουν και μια να τους καλούν και δεν έκρυψαν ότι μπορεί να συνεργαστούν με άλλη ομάδα της Πρι Λιγκ ή της Volley League.

Kι ενώ όλα φαινόταν να επιστρέφουν στην κανονικότητα, η παρέμβαση Θωμούλου προκάλεσε αλαλούμ στον Ηλυσιακό που έγινε μύλος… Και μετά απ όλα αυτά παραιτήθηκε…

Πηγή: Fosnonline.gr