Ηλυσιακός Βόλεϊ: Βραβεύτηκε το γυναικείο τμήμα από τον Δήμαρχο Ζωγράφου

In Βόλεϊ, Ηλυσιακός - Βόλεϊ
30 Απριλίου, 2023
Ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας βράβευσε το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Ηλυσιακού το οποίο παρέμεινε στην Α1 κατηγορία για 6η σερί χρονιά.

Ο Δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας υποδέχθηκε στο Δημαρχείο αντιπροσωπεία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ηλυσιακού προκειμένου να τους βραβεύσει, καθώς η ομάδα θα αγωνίζεται για έκτη συνεχόμενη χρονιά στο υψηλότερο επίπεδο στη Volleyleague.

Η αντιπροσωπεία της ομάδας αποτελείτο από τις παίκτριες Ιωάννα Κασδοβασίλη, Εύη Φλιάκου, Μυρτώ Φιλιππάκη, Moija Pene, ενώ παρών ήταν και ο Έφορος Κωνσταντινίδης Χριστόφορος.

 Ο Δήμαρχος Ζωγράφου συνεχάρη τις παίκτριες για την απόδοσή τους και την παραμονή τους στο υψηλότερο επίπεδο στη Volleyleague, ενώ τις διαβεβαίωσε πως ο Δήμος θα συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα και την επόμενη χρονιά ώστε «να πάμε ακόμη πιο ψηλά».

Ο Βασίλης Θώδας έστειλε τα συγχαρητήρια του και στις υπόλοιπες παίκτριες που δεν μπορούσαν να είναι παρούσες: Αφροδίτη Γιώτα, Λίτσα Γαροφαλάκη, Ιφιγένεια Σαμπάτη, Σοφία Αποστολάκη, Μαρια-Μελίνα Ζίγκα, Gabrielle Benda, Madi Borhani, Φωτεινή Βουλγαράκη, Αναστασία Φωκιανού, Milica Radovic, Σοφιτίνα Μπαξιβανάκη, Γεωργία Αργυρίου, Κλειώ Βενέτη, Αγάπη Μπρουκς, Μαρία Κυριάκου, την προπονήτρια Katalin Kiss τους βοηθούς προπονητή Στεφανία Μπέμπη και Κώστα Κογκαλίδη, καθώς και τον Πρόεδρο του τμήματος Αλέξανδρο Πανώριο.