Ισόπαλος ο Ηλυσιακός με τον Άρη Καλαμακίου στο δεύτερο φιλικό τεστ

Πηγή Φωτό: Abola
Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση του Ηλυσιακού με τον Άρη Καλαμακίου, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες.

Οι Ιλισιώτες είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο δεν κατάφεραν να σημειώσουν κάποιο τέρμα.

Παρόλο που η κατοχή της μπάλας ήταν συντριπτικά υπέρ του Ηλυσιακού, οι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν μπροστά από την εστία του Άρη Καλαμακίου ήταν λιγοστές.

Ο τεχνικός του «Ήλυ», κ. Μαντζούνης, ξεκίνησε το ματς με τη.. «βασική» του ενδεκάδα και από το ημίχρονο μέχρι και το 60’, την αντικατέστησε απλώνοντας το ροτέισον.

Πλέον, άπαντες στο στρατόπεδο του συλλόγου στρέφουν την προσοχή τους στις ερχόμενες προπονήσεις, μέχρι το Σάββατο που η ομάδα των Ιλισίων θα ταξιδέψει στο Άργος για τη δυνατή φιλική αναμέτρηση με τον Παναργειακό(Γ’ Εθνική).

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Μιχάλης Λυκερίδης) Λώλος, Κακούτης, Σουγλίδης, Κιοσέογλου, Διαμαντόπουλος, Βασιλειάδης, Οικονόμου, Υπο Δοκιμήν, Τζάης, Νούλας, Τρυφωνίδης (10′ λ.τρ. Δημάκης).

Έπαιξαν ακομη οι: Βούζας, Ελευθεριάδης, Μιχαλακόπουλος, Λεουτσάκης, Υπο Δοκιμήν, Υπο Δοκιμήν, Τεντόπουλος. 

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης) Τόλας, Κάρδαρης, Νικολόπουλος, Ρέτζο, Κούτρας, Ταχιράι, Τσέργας, Λέκκας, Κασσιανός, Χριστόπουλος, Γέρι.

Έπαιξαν ακόμη οι  Μπαλασακης,Ανγκελ, Τσουρεας, Lobe, Ζαιρης, Πουλερι, Γαλημιτης, Κατσαρός, Παντος, Κοκώνης, Σινοματι.