
Ο Άγιος Θωμάς δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα του (2-0) και αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την Θύελλα Αγίου Δημητρίου.
Πιο συγκεκριμένα, οι Γουδιώτες προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό με τον Ηροδότου και στο 10ο λεπτό ο Γεωργογιάννης έγραψε το 2-0 με εξαιρετικό σουτ.
Όμως, οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και μείωσαν στο 12ο λεπτό και σαν να μην έφτανε αυτό ο Χανζτής του Αγίου Θωμά αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν στο δεύτερο μέρος οι ποδοσφαιριστές της Θύελλας.
Να σημειωθεί πως ο αγώνας «σημαδεύτηκε» από τον σοβαρό τραυματισμό του Μπόκου που πέρασε αλλαγή στη θέση του Κουζέλη στο 82ο λεπτό.
ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ (Στέφανος Σοϊλεμές): Θ. Πετράκης, Κουζέλης (82′ Μπόκος), Π. Πετράκης, Χατζής, Παπαζαφειρόπουλος, Ζαρκαδούλας, Τζώρτζης, Τσινιάς, Γεωργογιάννης (82′ Βάρφης), Κολοβός (82′ Μάκο), Ηροδότου (72′ Μιχάι)