Κουρκουτσάκη: «Δεν περίμενα ότι θα σημειώσω 9 λεπτά ατομικό ρεκόρ -Στόχος μου στο Ευρωπαϊκό μία καλή παρουσία»

In 1ο θέμα, Διάφορα
15 Αυγούστου, 2022
Λίγες ώρες πριν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βάδην του Μονάχου, η Έφη Κουρκουτσάκη παραχώρησε συνέντευξη στο Zografousports.gr

Λίγες ώρες πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Βάδην του Μονάχου, η Έφη Κουρκουτσάκη παραχώρησε συνέντευξη στο Zografousports.gr μιλώντας για το ατομικό ρεκόρ που σημείωσε στο Παγκόσμιο, την προετοιμασία της για τον αυριανό αγώνα αλλά και για το τι θα κάνει όταν επιστρέψει στην Ελλάδα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο Zografousports και στον Γιάννη Πολύδωρο:

Πώς κύλησε το διάστημα της προετοιμασίας;

Η προετοιμασία στην Ιταλία πήγε πολύ καλά. Ήταν το κατάλληλο μέρος για αποκατάσταση μετά το παγκόσμιο αλλά και για να προετοιμαστούμε εν όψει του Ευρωπαϊκού.

Πόσο χρόνο ξεκούρασης είχες από το Παγκόσμιο μέχρι τώρα το Ευρωπαϊκό;

Χρόνο ξεκούρασης η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε γιατί ήταν μικρό το διάστημα ανάμεσα στα πρωταθλήματα και έπρεπε να προλάβουμε να προετοιμαστούμε!

Περίμενες ότι θα έρθει το μεγάλο ατομικό ρεκόρ στο Παγκόσμιο;

Η αλήθεια είναι ότι είχα δουλέψει πάρα πολύ οπότε περίμενα ένα ατομικό ρεκόρ… Δεν περίμενα βέβαια ότι θα ήταν 9 λεπτά.

Μετά την πολύ καλή επίδοσή σου στο Παγκόσμιο, οι στόχοι σου για το Ευρωπαϊκό έχουν αλλάξει; Ποιοι είναι;

Οι στόχοι μου γενικά πάντα κυμαίνονται στο να έχω μια θετική παρουσία και αύριο θα προσπαθήσω για αυτό, είτε αυτό σημαίνει ένας καλός χρόνος ή μια καλή κατάταξη.

Μετά το Παγκόσμιο επιστρέφεις Ελλάδα. Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμά σου; Πότε επιστρέφεις στις προπονήσεις με τον σύλλογό σου;

Μετά το Ευρωπαϊκό το πρόγραμμά μου περιλαμβάνει απαραιτήτως ξεκούραση και διακοπές μέχρι να μου πει ο προπονητής μου ότι ξεκινάμε πάλι προπονήσεις! Συνήθως η ξεκούραση δεν κρατάει και πολύ χαχα!

Είσαι οπαδός κάποιας ομάδας της περιοχής, εκτός φυσικά από τον σύλλογό σου;

Δεν είμαι οπαδός κάποιας συγκεκριμένης ομάδας από την περιοχή μας. Χαίρομαι και θέλω όλες οι τοπικές ομάδες να πηγαίνουν καλά. Είναι σημαντικό για τον Δήμο μας!!!