Μήνυμα των «Rude Boyz» σχετικά με μια ακροδεξιά οργάνωση που δρα στην περιοχή του Ζωγράφου

In 1ο θέμα
04 Απριλίου, 2023
Οι οργανωμένοι φίλοι του Ηλυσιακού προέβησαν σε μια ανακοίνωση κάνοντας λόγο για μια ακροδεξιά οργάνωση που δρα στην περιοχή του Ζωγράφου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τον τελευταίο καιρό έχουμε πληροφορηθεί την δράση μιας μικρής ομάδας φασιστών που με την κάλυψη της νύχτας βγαίνουν και λερώνουν τη γειτονιά και τον δήμο μας.

Παράλληλα γνωρίζουμε την δράση ομάδων, πολιτικών, δημοτικών παρατάξεων και κομμάτων που δίνουν κάλυψη φανερά ή συγκαλυμμένα σε τέτοιες ομάδες. Είναι οι ίδιοι που με τις πολιτικές τους στείλανε τα αδέρφια μας στα Τέμπη στο θάνατο και μέρα με τη μέρα συμβάλουν στη σήψη που βιώνουμε καθημερινά ως κοινωνία σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο.

Σας το λέμε μια και καλή.

Τα Ιλίσια ήταν ανέκαθεν αντιφασιστικά και έτσι θα παραμείνουν. Ως ένα από τα πιο ενεργά τμήματα της τοπικής κοινωνίας έχουμε δείξει με τη στάση μας στο γήπεδο και στο δρόμο ότι τέτοιες φασιστικές νεοναζιστικές ομάδες θα τσακίζονται.

Καλούμε όλο τον κόσμο του Ηλυσιακού , τον κόσμο της γειτονιάς και του δήμου ανεξάρτητου ομάδας την Παρασκευή 7/4 στις 19:30 στην Πλατεία Τερζάκη σε μαζική αντιφασιστικη μηχανοκίνητη περιπολία στο δήμο. 

Στη γειτονιά του Νίκου Μαραμπότα και των πέντε κρεμασμένων κομμουνιστών οι φασίστες ΘΑ ΤΣΑΚΙΖΟΝΤΑΙ.