Μόιτσα Πίνι: «Ο κόσμος μας να περιμένει από εμένα καλό παιχνίδι και επαγγελματισμό αλλά και εγώ τους ζητώ άνευ όρων υποστήριξη στην ομάδα»

In 1ο θέμα, Βόλεϊ, Ηλυσιακός - Βόλεϊ
09 Αυγούστου, 2022
Την πρώτη της συνέντευξη ως παίκτρια του Ηλυσιακού παραχώρησε στο Zografousports.gr η Μόιτσα Πίνι, το νέο «κανόνι» των Ιλισιωτών.

Η διεθνής Σλοβένα, που την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε στην πρώτη κατηγορία της Γαλλίας με τη φανέλα της Νανσί, μίλησε στο Zografousports.gr για τις πρώτες επαφές που είχε με τη διοίκηση του Ηλυσιακού, για τους φετινούς της στόχους αλλά και για το τι να περιμένει από εκείνη ο κόσμος της ομάδας.

Παρακάτω αναλυτικά τα όσα ανέφερε στον Γιάννη Πολύσωρο:

Πώς έμαθες για το ενδιαφέρον του Ηλυσιακού;

Με ενημέρωσαν ότι υπάρχει μια ομάδα στην Ελλάδα που ψάχνει παίκτρια στη θέση μου. Οπότε μου φάνηκε ενδιαφέρον…  

Πως πήρες την απόφαση να αποδεχθείς την πρόταση του Ηλυσιακού;

Πρώτα απ’ όλα είναι η Ελλάδα, ένα όμορφο μέρος χωρίς χειμώνα(χαχα) και δεύτερον άκουσα ότι το πρωτάθλημα φέτος θα είναι πολύ δυνατό. Άκρως συναρπαστικό και προκλητικό και επίσης δεν έχω παίξει ξανά στο παρελθόν.

Μετά από τις πρώτες συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας βρήκα πολλά ενδιαφέροντα πράγματα σε εκείνους. Ελπίζω το ίδιο να ισχύει και από την πλευρά του Ηλυσιακού προς το πρόσωπό μου.

Έχω μεγάλη εμπειρία με Έλληνες παίκτες και νομίζω ότι η ελληνική κουλτούρα μου ταιριάζει.

Θεωρώ ότι είναι συναρπαστικό αυτό που θέλει να κάνει ο Ηλυσιακός αυτή τη σεζόν. Θέλουν να δουλέψουν, να βελτιωθούν, να χτίσουν την ομάδα και νομίζω ότι είναι μια καλή αρχή. Είμαι λοιπόν χαρούμενη που βρήκαμε ένα αμοιβαίο ενδιαφέρον.

Ποιοι είναι οι στόχοι σου αυτή τη σεζόν;

Ο πρωταρχικός στόχος είναι να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά συνολικά για την ομάδα και τους παίκτες. Είναι πάντα ενδιαφέρον να παρατηρείς και να βλέπεις πώς μεγαλώνει η ομάδα. Ελπίζω και θέλω ότι θα είμαστε μια ομάδα που θα έχει εξαιρετικό ομαδικό πνεύμα και θετική νοοτροπία. Πιστεύω στη σκληρή δουλειά και πιστεύω ότι υπάρχει πάντα περιθώριο βελτίωσης. Η επιτυχία πάντα ακολουθεί.

Τι να περιμένει ο κόσμος του Ηλυσιακού από εσένα;

Νομίζω καλό παιχνίδι, επαγγελματισμό και θετικότητα στο γήπεδο. Περιμένω όμως και κάτι από αυτούς. Άνευ όρων υποστήριξη στην ομάδα!