Πόλο: Απίστευτο φινάλε και πικρός αποκλεισμός για την Εθνική ομάδα…

In Διάφορα, Πόλο
24 Ιουλίου, 2023
Κρίμα, κρίμα, κρίμα. Σε ένα τεράστιο ντέρμπι, ένα δραματικό φινάλε δεν επέτρεψε στην Εθνική ομάδα γυναικών να συνεχίσει να ονειρεύεται σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, με την Ελλάδα να μένει εκτός τετράδας σε ένα οριακό παιχνίδι κόντρα στην Αυστραλία.

Το ήθελαν όσο τίποτα, πάλεψαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, αλλά στο τέλος η τύχη δεν ήθελε να χαμογελάσει στις Ελληνίδες διεθνείς, οι οποίες θα συνεχίσουν την προσπάθειά τους για τις θέσεις 5-8.

ΕΛΛΑΔΑ – ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ 8-9

Ο τρόπος που ήρθε αυτή η ήττα αποτελεί σίγουρα μια απογοήτευση για τα μέλη της Εθνικής ομάδας, ωστόσο μόνο περηφάνια για αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Συνεχίζουμε για τις επόμενες μεγάλες διοργανώσεις, για να έρθει η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου.

Για ενάμιση οκτάλεπτο προς το τέλος του αγώνα, η Εθνική ομάδα είχε υψώσει τείχος στην εστία της και δεν επέτρεπε στην Αυστραλία να σκοράρει, ωστόσο στην επίθεση δεν ήρθε το πολυπόθητο γκολ, όσο τα λεπτά κυλούσαν κυριάρχησε το άγχος και ήρθε η ήττα κόντρα σε μια ομάδα που ήταν στα μέτρα της Ελλάδας. Αρκετά ενδιαφέρον το γεγονός ότι η Αυστραλία κέρδισε περισσότερες ποινές από την Ελλάδα, παρότι εκείνη έπαιζε πρες από το ξεκίνημα και η Εθνική κυρίως ζώνη.

Πηγή: Aquafeed24.gr