Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Ερμή Ζωγράφου (pics)

In 3ο Θέμα
21 Φεβρουαρίου, 2023
Την κοπή πίτας του πραγματοποίησε ο Ερμής Ζωγράφου την Κυριακή(19/2), με μικρούς και μεγάλους να δίνουν το «παρών» σ’ αυτή τη μεγάλη γιορτή για τον σύλλογο.

Παρουσία του Δημάρχου, Βασίλη Θώδα, των βουλευτών, Άννας Καραμανλή και Μίλτου Χατζηγιαννάκη αλλά και πλειάδα ακόμη πολιτικών προσώπων του Δήμου μας, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η κοπή πίτας της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά παρακάτω η ανακοίνωση του Ερμή Ζωγράφου:

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην κοπή πίτας του Ερμή Ζωγράφου, με μικρούς και μεγάλους να δίνουν το παρών σ’ αυτή τη μεγάλη γιορτή για την ακαδημία μας.

Μιλήσαμε για την καταπληκτική πορεία της ομάδας, με κορυφαίες την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από τους άνδρες, αλλά και τα πολλά Πανελλήνια Πρωταθλήματα και Κύπελλα των τμημάτων υποδομής, που έδωσαν σε περίπου 70 παιδιά τα τελευταία δύο χρόνια μοριοδότηση για την Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Σ’ αυτό το σημείο, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους. Τον δήμαρχό, Βασίλη Θώδα, τη βουλευτή της ΝΔ, Άννα Καραμανλή και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μίλτο Χατζηγιαννάκη, τον Πρόεδρο του Αθλητισμού, Γιώργο Γιαννακόπουλου, τους αντιδημάρχους, Δήμο Μπουλούκο, Βαγγέλη Τζανή, Θοδωρή Μετικαρίδη, Γιάννη Βούρτση, Λάμπρο Καλαρίτη, Δημήτρη Κολομπάτσο, την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Τασία Μπότου, τον Πρόεδρο Ενεργειακής Ανάπτυξης, Λεωνίδα Κουφό, τους Δημοτικούς Συμβούλους, Βάσω Στρακαντούνα, Κώστα Πίτσο, Γιώργο Γρίβα, τα μέλη του Νομικού Προσώπου, Ανδρέα Τσιμπούκη, Κατερίνα Καπαξίδη, τον Γενικό Αρχηγό του Ηλυσιακού, Γιώργο Καρκοβύρη, τον Αντιπρόεδρο του Αστέρα Ζωγράφου, Δημήτρη Αναστασίου, τον Τεχνικό Διευθυντή των Ακαδημιών του Ηλυσιακού, Γιάννη Χερίδη, τον Πρόεδρο Αθλητικών Κέντρων Αθηνών, Φώτη Καρβούνη και τον Γενικό Αρχηγό του Ερμή Ζωγράφου, Κωνσταντίνο Βαρυπάτη.

Ακόμη, δεν μπορούσαν να λείπουν οι προπονητές της Ακαδημίας μας, όπου οι περισσότεροι μετρούν πάνω από 20 χρόνια συνεργασίας με τον σύλλογο. Ο λόγος για τους Τόμυ Κούτρα, Κώστα Παπαδημητρίου και Βασίλη Δέλγα, όπως επίσης και τους νεότερους, Γιάννη Παπαδημητρίου, Γιάννη Πολύδωρο και Δημήτρη Κατώπη.

Να σημειωθεί ότι έγιναν βραβεύσεις στην κ. Άννα Καραμανλή για τη μεγάλη προσφορά της στον αθλητισμό και στον κ. Μίλτο Χατζηγιαννάκη για τη μεγάλη προσφορά του στο γηπεδάκι μας.

Οι υπόλοιπες βραβεύσεις είχαν να κάνουν με τους αθλητές της ακαδημίας μας, καθώς ο σύλλογός μας, εδώ και πολλά χρόνια επιβραβεύει τα παιδιά που καταφέρνουν να συνδυάζουν με τον καλύτερο τρόπο σχολείο και αθλητισμό. Γι’ αυτόν τον λόγο βραβεύτηκε ο καλύτερος μαθητής(έβγαλε 20), Γεράσιμος Τσέλιος, που είναι και διεθνής με την Κ19, αλλά και βασικό μέλος της ανδρικής ομάδας.

Ακόμη, βραβεύτηκε και ο Μάνος Τσέπας, αφού αποτελεί τον πρώτο παίκτη από την ακαδημία μας και μέλος της ανδρικής μας ομάδας που αγωνίστηκε σε επίσημο αγώνα με την Εθνική Ομάδα.

Τόσο ο Τσέλιος, όσο και ο Τσέπας αποτελούν ένα μικρό δείγμα από την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία μας. Να σημειωθεί ότι πολλοί από τους αθλητές μας έχουν γεμίσει τις προεθνικές και Εθνικές Ελλάδος στο ποδόσφαιρο Σάλας.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να κάνουμε ιδιαίτερη μνεία στον Δήμαρχό μας, Βασίλη Θώδα, στον Πρόεδρο του Αθλητισμού, Γιώργο Γιαννακόπουλου, αλλά και σε όλη τη δημοτική Αρχή για τη μεγάλη βοήθεια με την παραχώρηση του κλειστού και τη δημιουργία του τουρνουά Δήμου Ζωγράφου μετά από αρκετά χρόνια.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε και τον Γιώργο Παπαπάνο για την προσφορά του στην κοπή της πίτας, με τις υπέροχες γεύσεις του και τα συντριβάνια σοκολάτας που ξετρέλαναν μικρούς και μεγάλους.