Πραγματοποιήθηκε η βράβευση από τον Δήμο Ζωγράφου σε όλα τα τμήματα του Ερμή Ζωγράφου

Ο Δήμος Ζωγράφου πραγματοποίησε την βράβευση που ήθελε να κάνει εδώ και αρκετό καιρό στα τμήματα υποδομής του Ερμή Ζωγράφου.

Πραγματοποιήθηκε, χθες Πέμπτη, στις 21:30 στο κλειστό “Αντώνης Φώτσης” αγώνας επίδειξης Κ18 με Κ16 του Ερμής Ζωγράφου και εκδήλωση βραβεύσεων όλων των ομάδων που πήραν μέρος στα Πρωταθλήματα Σάλας και στα τουρνουά του Δήμου Ζωγράφου (Κ18, Κ16, Κ15, Κ14, Κ12, Κ11 και Κ10) με την παρουσία του Δημάρχου, Βασίλη Θώδα και του Προέδρου ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού Γιώργου Γιαννακόπουλου.

Σε έναν τελικό-γιορτή, η Κ18 επικράτησε με 3-2 της Κ16.

Στο τέλος του αγώνα βραβεύθηκαν με τιμητικές πλακέτες για την προσφορά τους και την πολύτιμη συμβολή τους στον Αθλητισμό της πόλης μας, τόσο ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας, όσο και ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού Γιώργος Γιαννακόπουλος. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης, τα μέλη του ΝΠΔΔ Βασίλης Λάππας και Ανδρέας Τσιμπούκης.

Κατόπιν ακολούθησαν οι βραβεύσεις των ομάδων που πήραν μέρος στα Πρωταθλήματα Σάλας με τις εξής επιτυχίες:

Κ10 3η θέση στο Πρωτάθλημα

Κ11 2η θέση στο Πρωτάθλημα & 1η θέση στο  Κύπελλο Ελλάδος

Κ12 2η θέση στο Κύπελλο Ελλάδος

Κ14 2η θέση στο Πρωτάθλημα και 1η θέση στο Σούπερ Καπ & 1η θέση στο Κύπελλο Ελλάδος

Κ15 2η θέση στο Κύπελλο Ελλάδος

Κ16 Νταμπλ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος

Κ 18 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα & ρεκόρ σάλας

Ανδρική ομάδα Κύπελλο Ελλάδος 2021

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί ότι πολλά παιδιά από τις συγκεκριμένες ομάδες συμμετέχουν ήδη στις προεθνικές και οι παίκτες έχουν ακόμη έναν λόγο να χαμογελούν, καθώς εξασφαλίστηκε η μοριοδότηση για τις Πανελλήνιες εξετάσεις τους.

Συγχαρητήρια

 σε όλα τα παιδιά των ακαδημιών του Ερμή Ζωγράφου, για την πολύ μεγάλη προσπάθεια  την φετινή χρονιά τους γονείς τους και τους προπονητές!