Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 2ο Swimming Family Cup από τον Ηλυσιακό

In 3ο Θέμα
24 Απριλίου, 2023
Το τμήμα κολύμβησης του Ηλυσιακού πραγματοποίησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το 2ο Swimming Family Cup με την παρουσία του Δημάρχου.

Την τελετή έναρξης του 2ου Swimming Family Cup κήρυξε ο Δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας, ο οποίος βρέθηκε στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο όπου βρίσκονται σε εξέλιξη οι αγώνες του 2ου Κυπέλλου Κολύμβησης για Προαγωνιστική, Αγωνιστική και Μάστερς που συνδιοργανώνουν ο ιστορικός Ηλυσιακός και το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου.

 Ο Δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας στον χαιρετισμό που απηύθυνε τόνισε ότι τόσο ο Δήμος όσο και το ΝΠΔΔ του Δήμου θα είναι πάντα δίπλα και θα στηρίζουν προσπάθειες, οι οποίες προάγουν τον αθλητισμό και το ευ αγωνίζεσθαι.

 Συνεχάρη τον «Ηλυσιακό» για τις δράσεις του, όπως και το ΝΠΔΔ του Δήμου που συνεισφέρει τόσο  σε χώρους​,​ όπως και οικονομικά για ​να πραγματοποιούνται ​τέτοιες διοργανώσεις.

 Τέλος​, ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλές αγωνιστικές επιδόσεις στους συμμετέχοντες.

Ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου, Γιώργος Γιαννακόπουλος απέδωσε τιμητική διάκριση στον υπάλληλο του Νομικού Προσώπου του Δήμου Μιχάλη Ξυραφά, όπως και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αναστασία Μπότου, η οποία απέδωσε τιμητική πλακέτα στον αθλητή του Ηυσιακού, Αντώνη Γκιούλμπα, ο οποίος ήταν Βαλκανιονίκης και συμμετείχε σε Πανευρωπαϊκούς και Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως και σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

Χαιρετισμό απηύθυνε και η πρώην Δήμαρχος, Τίνα Καφατσάκη.

Στη συνέχεια ο Βασίλης Θώδας και ο Γιώργος Γιαννακόπουλος βράβευσαν τις πρώτες αθλήτριες που κέρδισαν στους αγώνες.

Σημειώνεται ότι με τη διοργάνωση αυτή, το Ιλίσιο και ο Δήμος Ζωγράφου γίνεται το επίκεντρο της ελληνικής κολύμβησης για 3 ημέρες, καθώς οι αγώνες ολοκληρώνονται την Κυριακή.

Η τριήμερη αυτή διοργάνωση έχει και ανθρωπιστικό χαρακτήρα, καθώς μέρος των εσόδων, ο ιστορικός Ηλυσιακός θα τα αποδώσει στο Αθλητικό σωματείο “Κινητικό Εργαστήρι” Ηλιούπολης για τις αθλητικές ενδυμασίες των παιδιών, όπως και για την αγορά ενός τραπεζιού πινγκ πονγκ.

Στους αγώνες παρέστησαν, επίσης ο Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού και ΚΑΠΗ, Γιάννης Βρούτσης, η Δημοτική Σύμβουλος, Βασιλική Στρακαντούνα, ο Πρόεδρος του Ηλυσιακού, Παναγιώτης Οικονόμου και το Μέλος του ΔΣ του Μουσείου Γουναρόπουλου Βίβιαν Βασιλακοπούλου.