Στην ελίτ του φούτσαλ ο Ερμής Ζωγράφου- Πρόκριση στα ημιτελικά σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο

Ο Ερμής Ζωγράφου κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Παναθηναϊκού επικρατώντας του με 2-0 και να προκριθεί στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας σημείωσε ο Ερμής Ζωγράφου επικρατώντας του Παναθηναϊκού στα Ιλίσια με 2-0.

Το συγκρότημα του κ. Τσακανίκα πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση και με αρκετές απουσίες κατάφερε να φτάσει στη νίκη απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Σημαντικές λύσεις έδωσαν και οι Διονέλης, Μαρκάκης, Τζίμας και Βλάχος(επέστρεψε από τραυματισμό), που κλήθηκαν να αναπληρώσουν τα κενά των Γκρίτζαλη, Παυλίδη και Τσέλιου.

Στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης ο Ερμής ήταν κυρίαρχος του παιχνιδιού δαπανώντας μάλιστα αρκετές κλασικές ευκαιρίες για να διευρύνει τον δείκτη του σκορ, με αποκορύφωμα τα 3 δοκάρια από Βλάχο, Μαρκάκη και Κουνταρδά.

Μετά την πρόκριση στα ημιτελικά της Stoiximan Futsal Superleague έρχεται ακόμη μία, αυτή τη φορά στους «4» του Κυπέλλου, για να επισφραγίσει ακόμη μία σημαντική επιτυχία για τον σύλλογο.

Κάπως έτσι, ο Ερμής Ζωγράφου βρίσκεται ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες Πρωταθλήματος και Κυπέλλου διεκδικώντας ό,τι του αναλογεί και στους δύο θεσμούς. Πέρα από κάθε αμφιβολία, βρίσκεται πανάξια και στους δύο ημιτελικούς εδραιώνοντας την παρουσία του στην ελίτ του ελληνικού Φούτσαλ.

Τέλος, σκόρερ για τον Ερμή Ζωγράφου απέναντι στον Παναθηναϊκό ήταν ο Τσέπας και ο Κουνταρδάς.