Στην Εθνική Ελλάδος U-19, τέσσερις παίκτες του Ερμή Ζωγράφου

Για μια ακόμα φορά ο Ερμής Ζωγράφου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως τέσσερις παίκτες του βρίσκονται στην τελική αποστολή για τα προκριματικά της U-19.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερμή Ζωγράφου:

4 ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ U19 ΣΤΗ ΒΟΣΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΜΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Για ακόμη μία χρονιά, η αποστολή της Εθνικής U19 έχει χρώμα… Ερμή Ζωγράφου, καθώς 4 από τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του ομοσπονδιακού τεχνικού για τη Βοσνία.

Η ομάδα του Ερμή συνεχίζει να τροφοδοτεί τις Εθνικές ομάδες με ποδοσφαιριστές, με τους Τσέλιο, Κουνταρδά και Παυλίδη να αποτελούν βασικά μέλη της ανδρικής μας ομάδας και τον Γεωργογιάννη, που είναι πρώτος σκόρερ της Κ18.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, οι Εθνικές ομάδες στελεχώνονται με παίκτες του Ερμή Ζωγράφου, γεγονός που προκύπτει μέσα από την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην ακαδημία του συλλόγου.

Προφανώς η συμμετοχή των 4 παικτών  στην τελική αποστολή της Εθνικής αποτελεί τεράστια επιτυχία για τα ίδια τα παιδιά, αλλά παράλληλα αποτελεί μεγάλη επιτυχία και για τον σύλλογο, που εμπιστεύεται τα νέα παιδιά δίνοντάς τους σημαντικό χρόνο συμμετοχής για να δείξουν αυτό που μπορούν να προσφέρουν.

Ολόκληρη η οικογένεια του Ερμή Ζωγράφου είναι υπερήφανη για τα παιδιά της και τους εύχεται καλή επιτυχία, όπως επίσης και σε όλη την Εθνική Ομάδα.