Συμμαχία Δημιουργίας για τον Δήμο Ζωγράφου: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Παύλου Παλαιολόγου

In Πολιτική
16 Ιουνίου, 2023
Η Συμμαχία Δημιουργίας για τον Δήμο Ζωγράφου με αρχηγό τον Βασίλη Θώδα ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Παύλου Παλαιολόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με μεγάλη χαρά υποδέχομαι στη «Συμμαχία Δημιουργίας για τον Δήμο Ζωγράφου» τον Παύλο (Πωλ) Παλαιολόγο, έναν πολύ καλό φίλο, συνεργάτη και συνοδοιπόρο αρκετά χρόνια τώρα.

 Ο Παύλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Άνω Ιλίσια, είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά. Έχει μεγάλη εμπειρία σε θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς το 2006 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο μας με την παράταξη της ΔΑΔΑ και Δήμαρχο τον Γιάννη Καζάκο.

Επιπλέον, διετέλεσε Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου και Αντιπρόεδρος στη 10η και 14η Σχολική Επιτροπή.

Ο Παύλος για 15 χρόνια ασχολήθηκε με τον τομέα της διαφήμισης, ως ιδιοκτήτης διαφημιστικής εταιρείας, χωρίς όμως να περιορίσει το ενδιαφέρον του για τα κοινά του Δήμου.

 Από το  2001 έως το 2012 εργάστηκε ως Διοικητικός υπάλληλος στον Δήμο Ζωγράφου και από το 2012 έως σήμερα είναι  επικεφαλής στο πολιτικό γραφείο του Ευάγγελου Μεϊμαράκη (τ. Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και νυν Ευρωβουλευτής, Αντιπρόεδρος του Ε.Λ.Κ.) δηλώνοντας πάντα «παρών» στα θέματα του Δήμου μας και πάντα με διάθεση να προσφέρει και να βοηθήσει.

 Συστρατεύεται με την παράταξή μας, με στόχο πάντα να συμβάλει με τις γνώσεις του σε θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ αρωγός του είναι η μεγάλη αγάπη του για την πόλη μας. Παύλο σε καλωσορίζω στην παράταξή μας!