Σύνδεσμος Ηπειρωτών Ζωγράφου: Και φέτος πραγματοποίησε την καθιερωμένη του εκδήλωση

In 3ο Θέμα
04 Ιουλίου, 2023
Στη μουσικοχορευτική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ηπειρωτών Ζωγράφου «Η Ήπειρος», στο πάρκο Γουδί παρέστη ο Δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε επεσήμανε ότι ο Δήμος Ζωγράφου στηρίζει όλους τους εθνοτοπικούς Συλλόγους της πόλης και έχουν καθιερωθεί οι πολιτιστικές και ιδίως οι μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι Σύλλογοι της περιοχής. Ευχαρίστησε επίσης την Περιφέρεια Αττικής για τη συνέργεια σε αυτές τις εκδηλώσεις, όπως και τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη και τον Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Γιώργο Βλάχο, ο οποίος ήταν παρών.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ηπειρωτών Ζωγράφου «Η Ήπειρος», Αλέξανδρος Γκούμας ευχαρίστησε τον Βασίλη Θώδα για τη στήριξη και του απέδωσε μια τιμητική πλακέτα.

Στη συνέχεια οι χορευτικές ομάδες του Συνδέσμου Ηπειρωτών Ζωγράφου “Η Ήπειρος” παρουσίασαν τη μουσικοχορευτική παράσταση “Στα πατήματα των Κυρατζήδων” με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής σε εναλλαγή με αφηγηματικά μέρη. Συμμετείχαν επίσης οι ομάδες των Ηπειρωτών Αστυνομικών Αττικής, το Πολυφωνικό σχήμα «Χειμαριωτών» Αθήνας και μέλη της Χορωδίας «Φηγού θρόισμα» του Συνδέσμου Ηπειρωτών Ζωγράφου.