Βόλεϊ: Αδίκησε τον εαυτό του ο Ηλυσιακός και αποκλείστηκε από τον τελικό του Κυπέλλου ΕΣΠΑΑΑ

In Βόλεϊ, Ηλυσιακός - Βόλεϊ
21 Δεκεμβρίου, 2022
Ο Ηλυσιακός δεν τα κατάφερε κόντρα στην ΑΕ Αθηνά Μαγκουφάνας και γνώρισε την ήττα με 1-3 σετ σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Οι κιτρινόμαυροι ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι στο 1ο σετ το οποίο κατέκτησαν δίκαια και με σχετική ευκολία (25-20).

Στο 2ο σετ ο Ηλυσιακός αν και ήταν καλύτερος από τους φιλοξενούμενους και όταν το σκορ ήταν 24-24 έκανε κάποια αβίαστα λάθη και κυριολεκτικά έδωσε το σετ στην αντίπαλη ομάδα με 24-26.

Στο 2ο σετ η Μαγκουφάνα εκμεταλλεύτηκε την κακή ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο ΗΛΥ και δίκαια κατέκτησε το σετ με 17-25.

Στο 4ο και τελευταίο σετ ( αν και δεν θα έπρεπε να είναι το τελευταίο), οι Ιλισιώτες «βρήκαν» τον καλό εαυτό τους, είχαν εξαιρετικό ρυθμό μέχρι το σημείο που ξεκίνησαν οι «εφευρέσεις» από την ρέφερι της αναμέτρησης.

Ενώ ο Ηλυσιακός βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 12-8, ξαφνικά κάποιοι αποφάσισαν να γυρίσουν μόνοι τους το παιχνίδι αφού η φιλοξενούμενη ομάδα δεν μπορούσε αγωνιστικά.

Η Ρέφερι της αναμέτρησης απέβαλλε τον μάνατζερ του Ηλυσιακού, έδωσε λανθασμένα τον επόμενο πόντο στη Μαγκουφάνα και σαν μην έφθανε αυτό έδωσε και κόκκινη κάρτα σε παίκτη των γηπεδούχων ( η κόκκινη συνεπάγεται με πόντο για την αντίπαλη ομάδα).

Το παιχνίδι διακόπηκε για 2-3 λεπτά, καθώς τα παράπονα των κιτρινόμαυρων ήταν αρκετά και έντονα και μέσα σε αυτά τα λεπτά από το πουθενά το σκορ είχα πάει στο 12-12.

Ο Ηλυσιακός έχασε τη συγκέντρωση του και μοιραία και το σετ που τον οδήγησε στον αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου ΕΣΠΑΑΑ.

Πάντως αν οι κιτρινόμαυροι καταφέρουν να ενισχυθούν ακόμη με 2-3 παίκτες η ομάδα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο στην επόμενη κατηγορία.