«Βράζουν» στον Ηλυσιακό με αγωνιστικό χώρο και διαιτησία- Οι επίμαχες φάσεις (vid)

Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις τους Ηλυσιακού για την διαιτησία του κ. Μαράνου στην αναμέτρηση των κιτρινόμαυρων με τον Αθηναϊκό.

Το βασικότερο πρόβλημα που αντιμετώπισαν και οι δύο ομάδες αλλά κυρίως οι φιλοξενούμενοι καθώς όπως έχουν δείξει παίζουν μπάλα μόνο στον αγωνιστικό χώρο ήταν το «ακατάλληλο» γήπεδο του Αθηναϊκού.

Σε συνδυασμό με το χιόνι, το κρύο και το χιονόνερο που έριχνε καθ΄ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ο αγωνιστικός χώρος θύμιζε «πισίνα» και από τη στιγμή που από μόνο του το συγκεκριμένο γήπεδο είναι «χωράφι» δεν μπορούσε να βοηθήσει κανέναν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα ο ΗΛΥ ήταν σαφώς ανώτερος από τους γηπεδούχους, ειδικά στο β’ μέρος όπου έχασε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει παραπάνω από 1 τέρμα, αλλά σε αυτό το κομμάτι σίγουρα δεν «βοήθησε» και ο διαιτητής κ. Μαράνος.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο διαιτητής του παιχνιδιού «έπνιξε» τουλάχιστον δύο «καθαρά» πέναλτι της φιλοξενούμενης ομάδας, μάλιστα στο ένα από αυτά ήταν μπροστά στη φάση αλλά αρνήθηκε να υποδείξει την παράβαση.

Όπως και να έχει η διοίκηση των Ιλισιωτών φρόντισε να δώσει μια ποδοσφαιρική απάντηση σε όλους και πως όλα θα κριθούν στον αγωνιστικό χώρο και μόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηλυσιακού:

“Η επιτροπή ποδοσφαίρου του Ηλυσιακού αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον συγκινητικό κόσμο της ομάδας, που παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες ήταν εκεί, όπως κάνει πάντα.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας ενωμένοι και δεν επηρεαζόμαστε από εξωγενείς παράγοντες.

Προσοχή σε προβοκάτσιες.

Στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί το πρωτάθλημα και την άνοδο.”

Τα δικαιώματα του βίντεο ανήκουν στο soccerlive.gr

Το βίντεο από τις επίμαχες φάσεις του Αθηναϊκός-Ηλυσιακός: