Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το “Ηλυσιακός Water Camp” – Κλείσε τη θέση σου τώρα

Την ώρα που η σχολική χρονιά ολοκληρώνεται, ο υγρός στίβος του Ηλυσιακού σε συνεργασία με τα τμήματα box, kick box και handball, διοργανώνουν το ετήσια μεγάλο καλοκαιρινό Water Camp για τους μικρούς μας φίλους.

Ημερομηνία έναρξης είναι η 15/6 και θα διεξαχθεί σε 7 εβδομαδιαίες περιόδους, ως τις 28/7. Το Camp απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5-12 ετών, με το πακέτο να περιλαμβάνει εκμάθηση κολύμβησης και πόλο, handball, παιχνίδια box αλλά και δημιουργική απασχόληση και πραγματικό θεατρικό παιχνίδι.

Παρακάτω στην ανακοίνωση του Ηλυσιακού, θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες για το Water Camp:

“Αγαπητοί γονείς, το καλοκαίρι ήρθε και άυριο τα σχολείο κλείνουν. Η καλύτερη εποχή για τα παιδιά, να παίξουν και να ανακαλύψουν τις αθλητικές τους ικανότητες! Και φέτος με χαρά σας προσκαλούμε στο ετήσιο ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ WATER CAMP, που διοργανώνει και ο υγρός στίβος του  ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ σε συνεργασία με τα τμήματα box, kick box και handball.

To camp ξεκινά από τις 15/6 σε 7 εβδομαδιαίες περιόδους μέχρι τις  28/7   Καθημερινές από τις 07.00 – 15.30. Απευθύνεται σε παιδιά από 5 – 12 ετών και περιλαμβάνει εκμάθηση κολύμβησης και πόλο, handball, παιχνίδια box, αλλά και δημουργική απασχόληση και πραγματικό θεατρικό παιχνίδι.

Προσφέρουμε ημιδιατροφή, ιατρική επίβλεψη για παν ενδεχόμενο, ΑΣΦΑΛΕΙΑ και κυρίως αγάπη για τα παιδιά μας. Το ξέρετε καλά, από την εμπείρια σας πλέον ότι έχουμε την τεχνογνωσία , αλλα κυρίως στο κομμάτι της ασφάλειας και τις φροντίδας για τα παιδιά μας δεν κάνουμε εκπτώσεις! 

Με την επίβλεψη εκπαιδευμένων προπονητών τα παιδιά μας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον κόσμο του αθλητισμού, να κάνουν παρεές να τονώσουν την κοινωνικότητά τους, να έχουν αναμνήσεις που θα τους συντροφεύουν για πολύ καιρό, αλλά κυριώς να βελτιώσουν την φυσική τους κατάστσαη.

Για περισσότερες λεπτομέρειες  μπορείτε να απευθυνθείτε στη γραμματεία μας στην πισίνα και στο τηλ: +302107774455. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη.”

Με εκτίμηση 

Μάρκος Κορελόπουλος 

Υπεύθυνος Υγρού Στίβου Ηλυσιακού