Υποψήφιος με την Δημοτική παράταξη «Συμμαχία Δημιουργίας για τον Δήμο Ζωγράφου» ο Χριστόφορος Κωνσταντινίδης

In Πολιτική
23 Ιουνίου, 2023
Υποψήφιος με την Δημοτική παράταξη του Δημάρχου Βασίλη Θώδα θα είναι ο Χριστόφορος Κωνσταντινίδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ένας παλιός φίλος και συναγωνιστής εντάσσεται σήμερα στη «Συμμαχία Δημιουργίας για τον Δήμο Ζωγράφου», ο Χριστόφορος Κωνσταντινίδης. Ο Χριστόφορος προέρχεται από οικογένεια Παλαιών Ζωγραφιωτών. Με είχε στηρίξει και στο παρελθόν, καθώς το 2019 υπήρξε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Έχει σπουδάσει πληροφορική και ασχολείται με το Real Estate, καθώς έχει δημιουργήσει μια πλατφόρμα φοιτητικών ακινήτων και ψηφιακών νομάδων, την Flatmate.

Ο Χριστόφορος υπήρξε Βαθμοφόρος στον Ελληνικό Προσκοπισμό και είναι άνθρωπος οργανωτικός και δραστήριος. Την τελευταία τετραετία είναι μέλος της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής στον Δήμο μας, όπως και Έφορος του γυναικείου τμήματος βόλεϊ της ομάδας του Ηλυσιακού. Μάλιστα, είναι ιδιαίτερα ενεργός και είχε και ο ίδιος μεγάλη συμβολή στην επί έκτη συνεχόμενη χρονιά παραμονή της ομάδας στο υψηλότερο επίπεδο στη Volleyleague. 

Επίσης, έχει αναπτύξει έντονη φιλανθρωπική δράση, καθώς, μέσω της εταιρείας του, στηρίζει το έργο των Ιδρυμάτων «Ελπίδα», «Χαμόγελο του Παιδιού» και «Αλληλεγγύη Ζωγράφου», ενώ συμβάλει και στον τομέα του Αθλητισμού ως Βασικός Χορηγός της ομάδας Βόλεϊ του «Ηλυσιακού». Χριστόφορε, καλώς ήρθες στην παράταξή μας.​ Christopher North