Ζωγράφου: Με την παράταξη ‘’Αγαπώ Ζωγράφου’’ ο Στέφανος Μαϊστρέλης

In 3ο Θέμα, Πολιτική
25 Μαΐου, 2023
Ο Στέφανος Μαϊστρέλης κάτοικος του Δήμου Ζωγράφου, αποφάσισε να κατέβει στις φετινές Δημοτικές εκλογές με την παράταξη του Κωστή Παπαναστασόπουλου ‘’Αγαπώ Ζωγράφου’’.

Απο σήμερα ενισχύει την προσπάθειά μας, ο Στέφανος Μαϊστρέλης!

Ο Στέφανος αποφοίτησε από το 5ο Λύκειο Ζωγράφου, είναι φιλόλογος, γλωσσολόγος και ειδικός παιδαγωγός. Οι διευρυμένες γνώσεις του Στέφανου στο αντικείμενο της ειδικής αγωγής, συμπερίληψης και παράλληλης στήριξης είναι σημαντικές για μια κοινωνία που θα προάγει την ισότιμη συμμετοχή.

Στέφανε, καλώς ήρθες στο “Αγαπώ Ζωγράφου”!

Ακολουθεί δήλωση του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με τον Ανεξάρτητο Δημοτικό Συνδυασμό Αγαπώ Ζωγράφου, Στέφανου Μαϊστρέλη:

“Ονομάζομαι Στέφανος Μαϊστρέλης και είμαι φιλόλογος, γλωσσολόγος και ειδικός παιδαγωγός. Εδώ και αρκετά χρόνια γνωρίζω τον Κωστή Παπαναστασόπουλο ως επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης #Αγαπώ_Ζωγράφου. Είναι ένας άνθρωπος με συνεπή παρουσία στα κοινά του Δήμου Ζωγράφου και με πολιτική δράση που δεν υποστηρίζεται από στείρες κομματικές αγκυλώσεις. Η αγάπη και το ζωηρό ενδιαφέρον του για τα καθημερινά προβλημάτα των συνδημοτών του και οι δράσεις με εξατομικευμένη φροντίδα σε όλο το φάσμα των τοπικών υποθέσεων του Δήμου μας με έκανε να αποδεχθώ την πρόσκλησή του και να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την κίνηση “Αγαπώ Ζωγράφου”. Καλή επιτυχία σε όλους μας με δήμαρχο τον Κωστή Παπαναστασόπουλο για ένα καλύτερο Ζωγράφου.”

#agapozografou #kostis_papanastasopoulos

Κωστής Παπαναστασόπουλος