Ζωγράφου Summer Festival vol.4: Αφιέρωμα στον Σταμάτη Κόκκοτα

In 2ο Θέμα
09 Ιουλίου, 2023
Ο Δήμος Ζωγράφου συνεχίζει με εξαιρετικούς ρυθμούς το φετινό του φεστιβάλ, πραγματοποιώντας αφιέρωμα στον Σταμάτη Κόκκοτα.

Απολαύσαμε  στην 4η μέρα του φεστιβάλ, τον Δημήτρη Κόκκοτα μέσα απο ένα πρόγραμμα βασισμένο στις επιτυχίες του πατέρα του Σταμάτη Κόκκοτα αλλά και άλλων αγαπημένων τραγουδιών του μεγάλου ερμηνευτή. Μαζί του συμμετείχαν, η Έρη και η Λιούμπα Ζώρα, κόρες του σπουδαίου Ζωγραφιώτη συνθέτη ερμηνευτή Σταύρου Ζώρα, παιδικού φίλου του Σταμάτη Κόκκοτα.

Ο Δήμαρχος Βασίλης Θώδας, πριν την έναρξη της συναυλίας, απένειμε τιμητική πλακέτα στον Δημήτρη Κόκκοτα για την πολύτιμη συνεισφορά του πατέρα του Σταμάτη Κόκκοτα στο ελληνικό τραγούδι.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού Γιώργος Γιαννακόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού & ΚΑΠΗ Γιάννης Βούρτση , ο Αντιδήμαρχος Εμπορικής Ανάπτυξης & Δημοτολογίου Βαγγελης Τζανής, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου & Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Κολομπάτσος & ο Δημοτικός Σύμβουλος Χαράλαμπος Κρανιώτης.